Αρχική Ειδήσεις Ελβετία: Τρεις νεκροί από τη συντριβή αεροπλάνου

Ελβετία: Τρεις νεκροί από τη συντριβή αεροπλάνου

Τρείς νεκροί είναι ο απολογισμός της συντριβής αεροπλάνου στην Ελβετία το πρωί του Σαββάτου 20/5 σε δύσβατη περιοχή κοντά στο Πον-ντε-Μαρτέλ.

0
ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
Διαφήμιση

 Η συντριβή του μικρού τουριστικού αεροσκάφους στην Ελβετία, στα σύνορα με τη Γαλλία το πρωί του Σαββάτου σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, είχε ως τραγικό απολογισμό τρείς νεκρούς, τον πιλότο και τους δυο επιβάτες. Επρόκειτο για μικρό τουριστικό αεροπλάνο που συνετρίβη κοντά στο Πον-ντε-Μαρτέλ γύρω στις 10.20 το πρωί, τοπική ώρα. Το αεροσκάφος συνετρίβη σε μια δασώδη, απόκρημνη περιοχή, γεγονός που δυσχέρανε τις προσπάθειες των διασωστών. Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το Σο-ντε-Φον για μια πτήση αναψυχής στην περιοχή. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί.

 

Όπως μετέδωσαν τα ελβετικά ΜΜΕ, στο σημείο είχε αναπτυχθεί μεγάλος αριθμός ομάδων διάσωσης. Τα συντρίμμια του αεροσκάφους βρίσκονταν σε ιδιαίτερα δυσπρόσιτη περιοχή, γεγονός που δυσχέραινε τις επιχειρήσεις διάσωσης. Το απόσπασμα πρώτων βοηθειών του Neuchâtel Mountains έστειλε δύο βαρέα οχήματα. Η επέμβαση απαιτούσε επίσης την παρουσία δύο ελαφρών οχημάτων, δεκαπέντε επαγγελματιών πυροσβεστών, συμπεριλαμβανομένων μελών της ομάδας διάσωσης και δύο εθελοντών πυροσβεστών από το Les Ponts-de-Martel.

ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Σύμφωνα με τα πρώτα δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ, το αεροσκάφος συνετρίβη  γύρω στις 10:20 π.μ. σε μια απόκρημνη και δασική περιοχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε του τοπικό δίκτυο RTN, ο πιλότος και δύο επιβάτες έχασαν τη ζωή τους κατά τη συντριβή. Το δίκτυο επικαλέστηκε πηγές της τοπικής Αστυονμίας. Το RTN μετέδωσε νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου οτι oi υπηρεσίες διάσωσης και η αστυνομία του Neuchâtel κατάφεραν τελικά να φτάσουν στα συντρίμμια, ενω έκανε λόγια για |αρλετά θύματα”. Το ίδιο δίκτυο σημείωσε οτι διεξάγεται έρευνα από την Εισαγγελία για να διευκρινιστούν οι συνθήκες αυτής της τραγωδίας, χωρίς να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαφήμιση