Αρχική Ειδήσεις Ελβετία: Συνετρίβη αεροσκάφος-Πληροφορίες για τρείς νεκρούς

Ελβετία: Συνετρίβη αεροσκάφος-Πληροφορίες για τρείς νεκρούς

Ένα αεροσκάφος συνετρίβη στην Ελβετία σε ορεινή περιοχή  στα δυτικά, το Σάββατο 20 Μαΐου και υπάρχουν φόβοι για νεκρούς. Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης μεταδίδουν οτι έχασαν τη ζωή τους ο πιλότος και δυο επιβαίνοντες.

0
ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ
Διαφήμιση

Ένα αεροσκάφος συνετρίβη σε ορεινή περιοχή της δυτικής Ελβετίας το Σάββατο 20 Μαΐου και υπάρχουν φόβοι για νεκρούς. Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης μεταδίδουν οτι έχασαν τη ζωή τους ο πιλότος και δυο επιβαίνοντας. Ωστόσο οι ελβετικές Αρχές δεν θα προβούν σε ανακοινώσεις πριν ενημερωθούν οι οικογένεις των επιβαινόντων. Η Περιφερειακή Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ένα αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο Ποντ ντε Μαρτέλ, στο ελβετικό καντόνι Νοσατέλ, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ, το αεροσκάφος συνετρίβη  γύρω στις 10:20 π.μ. σε μια απόκρημνη και δασική περιοχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε του τοπικό δίκτυο RTN, ο πιλότος και δύο επιβάτες έχασαν τη ζωή τους κατά τη συντριβή. Το δίκτυο επικαλέστηκε πηγές της τοπικής Αστυονμίας. Σύμφωνα με το RTN oi υπηρεσίες διάσωσης και η αστυνομία του Neuchâtel κατάφεραν τελικά να φτάσουν στα συντρίμμια, ενω έκανε λόγια για |αρλετά θύματα”. Το ίδιο δίκτυο σημείωσε οτι διεξάγεται έρευνα από την Εισαγγελία για να διευκρινιστούν οι συνθήκες αυτής της τραγωδίας, χωρίς να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαφήμιση