Αρχική Ζώα ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ: Ξύπνησαν οι αρκούδες στο Κέντρο Προστασίας Αρκούδας στο Νυμφαίο

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ: Ξύπνησαν οι αρκούδες στο Κέντρο Προστασίας Αρκούδας στο Νυμφαίο

Άνοιξε και πάλι το Κέντρο Προστασίας Αρκούδας στο Νυμφαίο

Σύνταξη: ecozen.gr

0
ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ
Διαφήμιση

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, εδώ και λίγες ημέρες οι αρκούδες έχουν ξυπνήσει για τα καλά από τη χειμερία νάρκη και κυκλοφορούν πλέον κανονικά.

Έρχεται η άνοιξη, οι μέρες είναι πιο ζεστές, τα χιόνια έχουν λιώσει, και οι αρκούδες ξύπνησαν και βγήκαν από τις φωλιές τους. Οι μεγαλύτερες σε ηλικία αρκούδες, όπως η Κατερίνα, η Σάσα, η Αλεξάνδρα και ο Γιωργάκης το πήραν απόφαση και βγήκαν από τις φωλιές τους. Πιο νωρίς, όμως, ξύπνησαν οι πιο νέες αρκούδες που μάλλον λόγω των υψηλών θερμοκρασιών του φετινού χειμώνα, αναθάρρησαν και ξεκίνησαν τις βόλτες από τις πρώτες ζεστές μέρες του Φεβρουαρίου

Στο βίντεο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ο Ντιουκ και η Μίρα:

https://youtu.be/fmi3eTPQ_xo

Κέντρο Προστασίας Αρκούδας στο Νυμφαίο

Μπορείτε να επισκεφτείτε το πανέμορφο χωριό του Νυμφαίου και να γνωρίσετε όλες τις αρκούδες που φιλοξενούνται από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ σε μία ειδικά περιφραγμένη έκταση 50 στρεμμάτων, σε υψόμετρο 1.350μ. Είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

Για την ασφάλειά σας συστήνεται να φορέστε ορειβατικά, αθλητικά ή παπούτσια για πεζοπορία, καθώ το μονοπάτι των ξεναγήσεων είναι δασικό. Σημειώνεται ότι η είσοδος στο χώρο των ξεναγήσεων δεν επιτρέπεται για τα κατοικίδια. Επιτρέπονται οι φωτογραφίες αλλά όχι η χρήση φλας, τρίποδων, κλπ.

Εισιτήρια
Για τους ενήλικες: 8€
Για τα παιδιά 5-17 ετών: 5€
Η είσοδος είναι δωρεάν για τα παιδιά έως 4 ετών
Το εισιτήριο είναι κοινό για όλους τους επισκέψιμους χώρους.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Προστασίας Αρκούδας στα τηλ.: 23860 41500 & 23860 31155

 

Διαφήμιση