Αρχική Επιχειρείν Η ΜΕΒΓΑΛ στολίζει δέντρα για τη Θεσσαλονίκη

Η ΜΕΒΓΑΛ στολίζει δέντρα για τη Θεσσαλονίκη

Σύνταξη: ecozen.gr

0
[357560] ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI) - δέντρα
Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στη πλατεία Αριστοτέλους. Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Διαφήμιση

Η ΜΕΒΓΑΛ συμμετέχει φέτος στον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της Θεσσαλονίκης, καθώς είναι μεταξύ των χορηγών που ενίσχυσαν το Δήμο να προμηθευτεί τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που στολίζουν την πόλη. 

Η ΜΕΒΓΑΛ, που έχει δυνατές σχέσεις και ρίζες στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δημάρχου, κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα, και ανέλαβε την αγορά και μεταφορά 72 δέντρων συμβάλλοντας  στο να γίνει η πόλη μας πιο όμορφη και πιο λαμπερή για της φετινές γιορτές.

Από τη στολισμένη πλατεία Αριστοτέλους ξεκίνησε και η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή που κάθε χρόνο η εταιρεία ετοιμάζει για τα παιδιά των εργαζομένων της,  με δραστηριότητες και παιχνίδι στο σπίτι των ξωτικών και δώρα για όλα τα μικρά μέλη της οικογένειας ΜΕΒΓΑΛ.

Aristotelous ΜΕΒΓΑΛ

Διαβάστε επίσης: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αριστοτέλους

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος της εταιρείας, κα Μαίρη Χατζάκου, «τα Χριστούγεννα, περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο του χρόνου, είναι μία γιορτή που όλοι χαιρόμαστε να προσφέρουμε χαρά, λάμψη και -φυσικά- Αγάπη. Με αυτό το σκεπτικό η ΜΕΒΓΑΛ θέλησε να κάνει την πόλη μας πιο φαντασμαγορική, για να την απολαύσουν και να τη χαρούν μικροί και μεγάλοι, με ιδιαίτερη βαρύτητα στους μικρούς μας φίλους, που πάντα περιβάλουμε με την αγάπη μας.»

Σχετικά με τη ΜΕΒΓΑΛ 

Η ΜΕΒΓΑΛ  είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων και η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στην καρδιά της Μακεδονίας, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας και εισκομίζει την καλύτερη πρώτη ύλη από 504 φάρμες της περιοχής. 620 εργαζόμενοι φροντίζουν καθημερινά, ώστε τα προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ να φτάνουν σε χιλιάδες νοικοκυριά στην Ελλάδα και σε 35 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από το 1950 η εταιρεία υπογράφει περισσότερα από 430 προϊόντα, που έγιναν γνωστά για τις γεύσεις και τη διατροφική τους αξία, ενώ είναι πιστοποιημένα για την υψηλή τους ποιότητα.

Διαφήμιση