Αρχική Special Topics ICC Women Hellas : Συνέδριο για τις τάσεις του τουρισμού μετά την...

ICC Women Hellas : Συνέδριο για τις τάσεις του τουρισμού μετά την πανδημία

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Δ. ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΕΟΤ ICC WOMEN
Δημητρης Φραγκάκης , Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ
Διαφήμιση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο συνέδριο του cluster Τουρισμού στο οποίο επιχειρηματίες παρουσίασαν το έργο των επιχειρήσεων που εκπροσωπούν, σχετικά με τις νέες τάσεις του Τουρισμού στην Ελλάδα, τα αναπτυξιακά έργα, τον πολιτιστικό τουρισμό και λοιπές δράσεις που προάγουν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό.

icc women hellas
Υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, το 1ο συνέδριο του cluster Τουρισμού του ICC Women Hellas με θέμα Τουρισμός στην Ελλάδα – Νέες Τάσεις μετά την Πανδημία”.

Η Αντιπρόεδρος του ICC Women Hellas Ειρήνη Βενιάμη με την Πρόεδρο Άννα Καμαρίδη
Η Αντιπρόεδρος του ICC Women Hellas Ειρήνη Βενιάμη με την Πρόεδρο Άννα Καμαρίδη

Το συνέδριο, στο οποίο διακεκριμένοι managers & opinion makers παρουσίασαν το έργο των επιχειρήσεων που εκπροσωπούν, σχετικά με τις νέες τάσεις του Τουρισμού στην Ελλάδα, τα αναπτυξιακά έργα, τον πολιτιστικό τουρισμό και λοιπές δράσεις που προάγουν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και του Δήμου Αθηναίων.

Δημήτρης Φραγκάκης, Αντωνία Καρρά, Άννα Καμαρίδη, Ευγενία Μανωλίδου
Δημήτρης Φραγκάκης, Αντωνία Καρρά, Άννα Καμαρίδη, Ευγενία Μανωλίδου

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν η Πρόεδρος του ICC Women Hellas, Άννα Καμαρίδη και η Επικεφαλής του Cluster Τουρισμού, Μαρία Τόκτωρ, καθώς και ο Πρόεδρος του ICC Hellas, Πέτρος Δούκας ενώ το παρόν έδωσαν διακεκριμένες προσωπικότητες από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο.  

Την πρωτοβουλία του φορέα χαιρέτησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, καθώς και η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη ενώ με την ομιλία του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης τοποθετήθηκε επί του θέματος.

Αλεξία Τασούλη, Μαρία Τόκτωρ, Ηλέκτρα Καλούδη
Αλεξία Τασούλη, Μαρία Τόκτωρ, Ηλέκτρα Καλούδη

Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου ήταν: Η Ιωάννα Δρέττα-CEO του φορέα Marketing Greece, η Κωστάντζα Σμπώκου–Συν-διευθύνουσα Σύμβουλος της Phaea Resorts, ο Δημήτρης Φραγκάκης-Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, η Αθηνά Χατζηπέτρου-Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, η Μαρία Τόκτωρ–Επικεφαλής Στρατηγικής Ανάπτυξης της Grecian Air Seaplanes και της Ελληνικά Υδατοδρόμια, η Κατερίνα Πολλάτου-Airline Marketing & Development Manager της Fraport Greece και η Ιφιγένεια Χρυσικοπούλου-General Manager της Greece IYC. Τον συντονισμό και την επικοινωνία της εκδήλωσης ανέλαβε η Ηλέκτρα Καλούδη με την εταιρεία της Contact Communications.

Μαρία Τόκτωρ, Έλενα Βρεττού, Χριστίνα Τριποδιανάκη, Αννα Καμαρίδη, Ειρήνη Νικολοπούλου , Αντωνία Καρρά, Ηλέκτρα Καλούδη, Μαρία Χάλα
Μαρία Τόκτωρ, Έλενα Βρεττού, Χριστίνα Τριποδιανάκη, Αννα Καμαρίδη, Ειρήνη Νικολοπούλου , Αντωνία Καρρά, Ηλέκτρα Καλούδη, Μαρία Χάλα

Μέγας χορηγός και υποστηρικτής της διοργάνωσης ήταν η εταιρεία Macedonian Bottling Company, με το βραβευμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AVATON. Μετά το πέρας των ομιλιών, οι καλεσμένοι απόλαυσαν cocktail με θέα την Ακρόπολη, στο εστιατόριο του Μουσείου. 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗΠΑ σε Αμερικανούς στη Ρωσία: «Φύγετε με κάθε τρόπο από τη χώρα»
Επόμενο άρθροΝΑΤΟ: «Θα απαντήσουμε αποφασιστικά» για τις καταστροφές στους Nordstream