Αρχική Special Topics - 2 Cactus Hotels: Παγκόσμια βράβευση από Worldcob και επιβράβευση από TUI 

Cactus Hotels: Παγκόσμια βράβευση από Worldcob και επιβράβευση από TUI 

Σύνταξη: ecozen.gr

0
cactus royal panoramic view
Διαφήμιση

Μια παγκόσμια αναγνώριση από την WorldCob έρχεται να επιβραβεύσει την συνεχή προσπάθεια των Cactus Hotels για εξέλιξη, για εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών λειτουργίας που αξίζουν αναγνώριση καθώς και για την κοινωνική συνεισφορά της οικογένειας Χαλκιαδάκη, ιδιοκτήτες των Cactus Hotels.

Η ικανότητα της ηγεσίας, η εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης ποιότητας, η διαμόρφωση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, είναι τα κύρια κριτήρια που αξιολογούνται και οδήγησαν στην βράβευση των Cactus Hotels με το βραβείο Beyond Success Award σε μια λαμπρή διοργάνωση των Bizz Awards. 

bizz promo photo

Τα Cactus Hotels απέσπασαν ακόμη μια επιβράβευση από έναν σημαντικό συνεργάτη, την TUI. Στην ενότητα Hotel of the month η TUI έκανε ιδιαίτερο αφιέρωμα στα Cactus Hotels αναφορικά με τον τρόπο που επικοινωνούν τα ξενοδοχεία Cactus Hotels την έννοια της βιωσιμότητας στους επισκέπτες τους.

Συγκεκριμένα, η επιβράβευση αφορά το παραμύθι «Ο Κακτούλης σε ξέγνοιαστες διακοπές βιωσιμότητας»  το οποίο, όπως αναφέρει ο μεγαλύτερος παγκοσμίως τουριστικός πράκτορας, με διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο ενημερώνει οικογένειες και παιδιά για την σημασία των βιώσιμων διακοπών, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της χρήσης πλαστικών μιας χρήσης. Δείτε περισσότερα εδώ: https://travelifestaybetter.com/atlantica-sancta-napa/

Η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1980. Οι επενδύσεις όλων αυτών των χρόνων σε ανέγερση νέων σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων είναι πολλές.  

en image

Η ισχυρή επενδυτική δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω αύξηση της απασχόλησης στην τοπική κοινωνία. Επίσης, η επιλογή τοπικών προμηθευτών και παραγωγών είναι ένα γνωστό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης,  συμβάλλοντας έτσι περισσότερο στην οικονομική ενίσχυση της τοπικής κοινότητας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΈρευνα-Ανάλυση: Η ενέργεια ανεβάζει τον ευρωπληθωρισμό
Επόμενο άρθροΜην κάνετε ποτέ μπάνιο την ώρα της καταιγίδας – Οι επιστήμονες προειδοποιούν