Αρχική Ελλάδα Δύο νεκροί από συγκρούσεις οχημάτων με αγέλη αγριόχοιρων

Δύο νεκροί από συγκρούσεις οχημάτων με αγέλη αγριόχοιρων

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Capture 31
Διαφήμιση

Τρεις συγκρούσεις οχημάτων με αγέλη αγριόχοιρων είχαν ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων στο Κιλκίς.

Στις 11:30 χθες το βράδυ στο 62ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου ένας 53χρονος οδηγός με τον 48χρονο συνοδηγό του συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα στο οποίο επέβαιναν με αγέλη αγριόχοιρων, με αποτέλεσμα και οι δύο να χάσουν τη ζωή τους.

Δεύτερο όχημα που οδηγούσε 56χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Βόρειας Μακεδονίας) με συνεπιβάτιδα 50χρονη ομοεθνή του, συγκρούστηκε με την αγέλη, εξετράπη από την πορεία του και ανετράπη σε διπλανό χωράφι. Η 50χρονη τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

αγριογούρουνα

Ένα περιπολικό είχε την ίδια τύχη καθώς και αυτό δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση με την διερχόμενη αγέλη και εξετράπη της πορείας του. Σε αυτό επέβαιναν τρεις αστυνομικοί οι οποίοι τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται και εκείνοι στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αγριόχοιροι βγαίνουν στο δρόμο και γίνονται αφορμή για σοβαρά τροχαία. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ο πληθυσμός των αγριόχοιρων έχει αυξηθεί κατακόρυφα και αποτελεί σύνηθες θέαμα η επιδρομή σε χωράφια με καλαμπόκια με διέλευση ακόμα και μέσα από κατοικημένες περιοχές.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

 

Διαφήμιση