Αρχική Special Topics - 2 Agora Athens Suites: Το νέο boutique ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα

Agora Athens Suites: Το νέο boutique ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Agora Athens Suites 3
Διαφήμιση

 Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, εντάσσουν στο χαρτοφυλάκιό τους τις ολοκαίνουργιες σουίτες του Agora Athens Suites με στόχο να ικανοποιήσουν αποτελεσματικά τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των επισκεπτών που επιλέγουν να διαμείνουν στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. 

Το Agora Athens Suites, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο και λειτουργεί από τα μέσα Ιουνίου, είναι ένα διώροφο νεοκλασικό αρχοντικό με 6 ψηλοτάβανες, μοντέρνες και ευρύχωρες σουίτες, με γύψινες σκαλιστές οροφές.

Ο κάθε όροφος αποτελείται από τρεις σουίτες, τις Pegasus, Artemis, και Poseidon, που περιλαμβάνουν μαρμάρινα μπαλκόνια και μοντέρνα μπάνια, ενώ οι δύο από τις σουίτες διαθέτουν και καθιστικό.

Agora Athens Suites 1

Το συγκεκριμένο κατάλυμα βρίσκεται επί της οδού Περικλέους, δίπλα στην Ερμού τον εμπορικότερο δρόμο της πόλης, αποτελώντας ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τα ιστορικά μνημεία και μουσεία της πόλης, καθώς επίσης και για εκείνους που θέλουν να νιώσουν τον παλμό της νυχτερινής ζωής της πρωτεύουσας. 

Οι επισκέπτες του Agora Athens Suites έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν μνημεία υψίστης ιστορικής σημασίας όπως ο Παρθενώνας, το Ηρώδειο και η Αρχαία Αγορά, τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Επιπλέον, όσοι διαμένουν στις σουίτες του ξενοδοχείου βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα περισσότερα αξιοθέατα του ιστορικού κέντρου, αρχαιολογικούς χώρους και μια πληθώρα επιλογών πολιτιστικού ενδιαφέροντος. 

Τα Aria Hotels, με επίκεντρο την ικανοποίηση του σύγχρονου επισκέπτη, παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας έτσι ώστε να δημιουργήσουν μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες τους.

Πρεσβεύοντας την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels περιλαμβάνει 50 ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, προσεγγίζοντας και στοχεύοντας σε ταξιδιώτες που αναζητούν ποιοτικές και αξέχαστες διακοπές.

Agora Athens Suites 2

Σχετικά με τα Aria Hotels 

Τα Aria Hotels είναι μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία σε πολλαπλούς και ιδιαίτερους προορισμούς στην Ελλάδα: στην Αθήνα, στην Εύβοια, στην Κρήτη, στις Κυκλάδες, στην Ήπειρο, στην Πελοπόννησο, στις Σποράδες και τα Νησιά του Ιονίου. 

Η φιλοσοφία των Aria Hotels στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές: το περιβάλλον, τον πολιτισμό και το πάθος για ανακάλυψη. Προτεραιότητα αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με επίκεντρο τις αναζητήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη και η προσφορά εμπειριών που, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική, τον σεβασμό στα πρότυπα του τοπίου και την ιδιαίτερη τοποθεσία, να δημιουργούν την αίσθηση της μοναδικότητας. Τα Aria Hotels είναι θυγατρική εταιρεία του οικογενειακού Ομίλου Libra. 

 

 

Διαφήμιση