Αρχική Καταστροφές Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Σχιστό και Ασπρόπυργο

Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Σχιστό και Ασπρόπυργο

Σύνταξη: ecozen.gr

0
πυρκαγια ΣΧιστό
Διαφήμιση

Υπο έλεγχο τεθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα μεσάνυχτα σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή του Σχιστού στον Κορυδαλλό.

Στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για τυχόν αναζωπύρωση, ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στους περιμετρικούς δρόμους που είχαν αποκλειστεί προσωρινά για λόγους ασφαλείας.

πυρκαγια Σχιστό

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο της πυρκαγιάς λίγο μετά τις 3.30 τα ξημερώματα κατάφεραν να την οριοθετήσουν.

Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 53 πυροσβέστες με τέσσερα πεζοπόρα τμήματα και 13 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Λόγω της πυρκαγιάς η τροχαία είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Καραολή και Δημητρίου από τους ύψος της Ποτάμου, στην Αθανασίου Διάκου από το ύψος της Δερβενακίων και στην οδό Λέλας Καραγιάννη από το ύψος της Ιεράς Οδού. Σύμφωνα με την τροχαία, λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε σε όλα τα σημεία.

Οριοθετήθηκε η φωτιά στον Ασπρόπυργο

Όσον αφορά στην πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα στη θέση Ύψωμα Γκίκα στον Ασπρόπυργο, έχει πλέον οριοθετηθεί.

Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ τώρα στην περιοχή βρίσκονται οκτώ πυροσβέστες με δύο υδροφόρα και ένα βοηθητικό όχημα.

Διαφήμιση