Αρχική Υγεία - Διατροφή Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μασάζ για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μασάζ για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Πανελλήνιο-Πρωτάθλημα-Μασάζ-
Διαφήμιση
Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μασάζ μια διοργάνωση της WMF (World Massage Federation) και συγχρόνως θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 11 και 12 Ιούνιου.
Η χώρα μας θα βρεθεί στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος της κοινότητας του μασάζ για το διήμερο αυτό.
Αποστολή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας είναι να ενώσει όλους τους θεραπευτές και να προωθήσει την πρακτική της μάλαξης σε όλο τον πλανήτη. Σ’ αυτό το διηπειρωτικό κάλεσμα θα συμμετάσχουν περισσότερες από 35 χώρες, περίπου 200 διαγωνιζόμενοι, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μεγάλου ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας.
 Η εκδήλωση θα καλύπτεται live streaming καθώς και από πολλά τηλεοπτικά κανάλια της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Το γεγονός αυτό είναι μια ευκαιρία να προβληθούν οι δεξιότητες όλων των Ελλήνων masers πολύπλευρα.
Πανελλήνιο-Πρωτάθλημα-Μασάζ-
Είναι η πρώτη παγκόσμια εμπειρία, το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα μάλαξης στη χώρα μας.  Μεταξύ των στόχων η καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας στο χώρο των μασέρ.
Θα διαγωνιστούν, θα ξεχωρίσουν, θα τιμηθούν, θα αναγνωριστούν διεθνώς και θα αλλάξει η ζωή τους. Μασέρς, κριτές και πολλοί εθελοντές σε πρώτη παγκόσμια συνάντηση.

Τα αγωνιστικά στιλ

THERAPEUTIC MASSAGE

Μασάζ που ανακουφίζει και απομακρύνει σταδιακά τα συμπτώματα των μυοσκελετικών προβλημάτων. Μπορεί να περιέχει τεχνικές και εργαλεία κινησιοθεραπείας. Εκτελείται σε κρεβάτι μασάζ.

SPORT MASSAGE

Μασάζ που αποσυμφορεί τους μύες και συνδυάζει τεχνικές διατάσεων και εν τω βάθει πιέσεων. Εκτελείται σε κρεβάτι
μασάζ.

massage
Thai massage

EASTERN FREE STYLE MASSAGE

Τεχνικές που προέρχονται από μασάζ της ανατολής όπως Thai, Shiatsu και άλλα. Εκτελείται σε στρώμα χωρίς τη χρήση λαδιού και ο δέκτης φοράει ρούχα.

WESTERN FREE STYLE MASSAGE

Τεχνικές που προέρχονται από μασάζ δυτικού τύπου, όπως σουηδικό, κλασικό, χαλαρωτικό μασάζ και άλλα. Εκτελείται σε κρεβάτι μασάζ.

massage2

WELLNESS & SPA MASSAGE


Περιλαμβάνει όλων των ειδών τις υπηρεσίες που παρέχονται σε spa ή κέντρα ευεξίας όπως μασάζ προσώπου, βεντούζες, θεραπεία κυτταρίτιδας, ζεστές & κρύες πέτρες και άλλες. Μπορεί να εκτελεστεί και με τη χρήση εργαλείων.

 Εδώ θα βρείτε τη πρόσκληση για να τη κατεβάσετε: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μασάζ WMF 2022 .pdf

Διαφήμιση