Αρχική Ζώα Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για τα κατοικίδια από το Δήμο Αθηναίων

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για τα κατοικίδια από το Δήμο Αθηναίων

Έχετε σκεφτεί τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση θερμοπληξίας, χτυπήματος, αιμορραγίας, δηλητηρίασης, εγκαύματος του μικρού σας φίλου; Ο Δήμος Αθηναίων προσφέρει τη γνώση με μια σειρά σεμιναρίων που ξεκινούν από αύριο.

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Γάτα
Διαφήμιση

Αρχίζουν αύριο τα σεμινάρια του Δήμου Αθηναίων για τις Πρώτες Βοήθειες στους μικρούς μας φίλους, τα ζωάκια που μας κρατούν συντροφιά και αποτελούν μέλη της οικογένειάς μας.

Πίσω από κάθε ευτυχισμένο ζώο συντροφιάς κρύβεται ένας ενημερωμένος και υπεύθυνος κηδεμόνας. Θέλοντας να συμβάλλουμε σε αυτό, η Αστική Πανίδα Δήμου Αθηναίων ξεκινάει μια σειρά σεμιναρίων/ημερίδων με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των κηδεμόνων ζώων συντροφιάς σε θέματα που αφορούν στην υγεία και ευζωία τους.

νερο σκυλος

Η αρχή θα γίνει με μία ημερίδα και ένα σεμινάριο το Σάββατο 28 & την Κυριακή 29 Μαΐου, στο αμφιθέατρο της 7ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου μας, Πανόρμου 59 στους Αμπελόκηπους (5 λεπτά με τα πόδια από τον Σταθμό Μετρό Πανόρμου) τα οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με το Zero Stray Pawject.

Το link του event στο Facebook: https://fb.me/e/35Uv23wm5

Για όλες τις δράσεις, τις ημερίδες και τα σεμινάρια τα οποία διοργανώνει ή συμμετέχει η Αστική Πανίδα Δήμου Αθηναίων θα ενημερώνεστε και από την εκπομπή “Σαν το σκύλο με τη γάτα”, κάθε Σάββατο στις 10:00 στον ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μας, Αθήνα 984.

Σάββατο 28/5 – Ημερίδα με 2 παρουσιάσεις (10:00-16:00):

1. “Νόμος 4830/2021 – Καινοτομίες & Ιδιαιτερότητες”, Μάρσα Δημοπούλου, Δικηγόρος με ειδίκευση στο Δίκαιο των Ζώων.
2. “Η διερεύνηση της συσχέτισης ανάμεσα στην κακοποίηση/βιαιότητα ζώων και την διαπροσωπική βία | Το προφίλ του δράστη”, Βαγγέλης Δρίβας, Αστυνομικός – Κλινικός Ψυχολόγος/Ψυχοθεραπευτής & Δημιουργός της Σελίδας Report Animal Abuse Greece.

dog water σκυλος πισινα
Κυριακή 29/5 – Σεμινάριο (10:00-15:00):

«Πρώτες Βοήθειες για Ζώα Συντροφιάς» Νεφέλη Σωτηρία Σίνου, Κτηνίατρος, Νοσοκομείο Μικρών Ζώων «Κυανούς Σταυρός». Συμμετέχει και ο Αλέξης Μαντζώρος, διασώστης ζώων μέλος της ομάδας Alma Libre – Hellenic Animal Rescue για να παρουσιάσει σωστές πρακτικές παγίδευσης και περισυλλογής άρρωστου ή τραυματισμένου ζώου.

Η παρακολούθηση και των 2 ημερών μπορεί να γίνει είτε με φυσική παρουσία, είτε μέσω διαδικτύου. Το link για την παρακολούθηση θα ανακοινωθεί μία ημέρα πριν την έναρξη του διημέρου στη σελίδα της Αστικής Πανίδας Δήμου Αθηναίων.

Σε όλους τους συμμετέχοντες με φυσική παρουσία θα δοθούν δωράκια για τους μικρούς τους φίλους, με ευγενική χορηγία της εταιρείας Mars.

 

Διαφήμιση