Αρχική Περιβάλλον Open Farm Days στις 28 και 29 Μαΐου σε όλη την Ελλάδα

Open Farm Days στις 28 και 29 Μαΐου σε όλη την Ελλάδα

Ο επισκέπτης του openfarm επιλέγει τα κριτήρια που τον ενδιαφέρουν (περιοχή, παραγωγική κατεύθυνση, πιστοποιήσεις και δραστηριότητες στο κτήμα) και οργανώνει την επίσκεψή του είτε σε απευθείας συνεννόηση με το αγρόκτημα ή με την βοήθεια της ομάδας του openfarm.

Σύνταξη: ecozen.gr

0
mosthenis open farm 32
Διαφήμιση

Το διήμερο 28 & 29 Μαΐου μπορείτε να οργανώσετε μια επίσκεψη σε κάποια από τα δεκάδες αγροκτήματα και επιχειρήσεις αγροτουρισμού στην Ελλάδα, τα οποία ανοίγουν τις πύλες τους και προσκαλούν τους επισκέπτες να μοιραστούν τοπικές ιστορίες, να ξεναγηθούν στους χώρους του κάθε αγροκτήματος, να λάβουν μέρος σε εργαστήρια και να αγοράσουν προϊόντα που καλλιεργούνται και παράγονται τοπικά.

Επανασύνδεση με τη γη, τα τρόφιμα και τους αγρότες μας

open farm DAYS ad 1165x230 A perivolaki open farm 1

To Open Farm Days είναι ένας ετήσιος θεσμός που αφορά ανοιχτά επισκέψιμα αγροκτήματα & μονάδες παραγωγής τροφίμων του δικτύου open farm, σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας.

  • Μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους παραγωγούς και να κατανοήσουμε από πού προέρχεται η τροφή μας.
  • Είναι ένα πέρασμα στα παρασκήνια για να γνωρίσουμε τον ζωτικό ρόλο που έχουν οι αγρότες στη φροντίδα της υπαίθρου και την βιωσιμότητα τους αγροοικοσυστήματος.
  • Βιώνουμε έτσι τον πραγματικό αγροτουρισμό στην Ελλάδα και δοκιμάζουμε τοπικά προϊόντα απευθείας από τον παραγωγό.

γαιδουροχωρα 4

Η σελίδα εκδηλώσεων ενημερώνεται τακτικά και παρουσιάζει τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σε αγροκτήματα του δικτύου σε όλη την Ελλάδα, φέρνοντας οικογένειες, παρέες και μεμονωνομένους επισκέπτες στα φιλόξενα ανοιχτά αγροκτήματα της χώρας.

 Διαγωνισμός φωτογραφίας από τις εκδηλώσεις του διημέρου!

3 νικητές θα κερδίσουν ένα open farm days box, με προϊόντα από τους παραγωγούς που συμμετέχουν στον θεσμό!

Χρησιμοποίησε τα hashtags #OpenFarmDays2022 & #OpenFarmDays στις φωτογραφίες σου. Ανυπομονούμε να μάθουμε για τις εμπειρίες σου και ελπίζουμε να έχεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στους αγρούς!

Πολιτιστικό Πάρκο open farm 6

Δες όλες τις εκδηλώσεις και κάνε την κράτησή σου:

👉 openfarm.gr/events

Η κοινότητα openfarm επιχειρεί να αναδείξει τα «ανοιχτά» επισκέψιμα αγροκτήματα και τις μονάδες μεταποίησης αγροτικών προϊόντων που βρίσκονται δίπλα μας ή είναι διάσπαρτα σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας. Μονάδες που εκτός από την παραγωγή εξαιρετικών, ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, προσφέρουν και υπηρεσίες εκπαίδευσης, βιωματικής εμπειρίας, φιλοξενίας και αναψυχής.

γαιδουροχωρα 7

Ο επισκέπτης του openfarm επιλέγει τα κριτήρια που τον ενδιαφέρουν (περιοχή, παραγωγική κατεύθυνση, πιστοποιήσεις και δραστηριότητες στο κτήμα), βλέπει τις μονάδες που ικανοποιούν την αναζήτησή του και οργανώνει την επίσκεψή του είτε σε απευθείας συνεννόηση με το αγρόκτημα ή με την βοήθεια της ομάδας του openfarm.

Διαφήμιση