Αρχική Special Topics «Σε περίπτωση που με σκοτώσουν, φροντίστε για το παιδί μου»

«Σε περίπτωση που με σκοτώσουν, φροντίστε για το παιδί μου»

0
Διαφήμιση

Με την ελπίδα ότι τα παιδιά τους θα επιζήσουν από την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία μάνες γράφουν στα σώματά τους στοιχεία επικοινωνίας άλλων συγγενών σε περίπτωση που εκείνες τις σκοτώσουν.

«Ουκρανές μητέρες γράφουν οικογενειακά στοιχεία στα σώματα των παιδιών τους σε περίπτωση που σκοτωθούν και το παιδί τους επιβιώσει. Την ίδια ώρα η Ευρώπη εξακολουθεί να συζητά για το φυσικό αέριο», έγραψε στο Twitter η ουκρανή δημοσιογράφος Anastasiia Lapatina, αναρτώντας μια τέτοια εικόνα.

Screenshot 2022 04 05 at 15 47 12 Φρίκη στην Μπούκα Ασύλληπτες εικόνες με δεκάδες νεκρούς 2 4 22 ΕΡΤ
Ένα χαρτί με τα στοιχεία του παιδιού καθώς και στοιχεία επικοινωνίας υπάρχει πάντα στην τσέπη του

Η εικόνα δείχνει ένα μικρό κορίτσι από την Ουκρανία με το όνομά της, την ημερομηνία γέννησής της και στοιχεία επικοινωνίας γραμμένα από τη μητέρα της στην πλάτη της.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από τη μητέρα του κοριτσιού Sasha Makoviy στο Instagram πριν από τρεις ημέρες. Η γυναίκα αποφάσισε να γράψει το όνομα της κόρης της, Βέρα, «σε περίπτωση που συμβεί κάτι, κάποιος να την υποδεχτεί ως επιζήσασα».

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Makoviy δήλωσε ότι η οικογένεια είναι ασφαλής, αλλά εξακολουθεί να μην είναι σε θέση να πετάξει ένα κομμάτι χαρτί στο οποίο είναι γραμμένα τα ίδια στοιχεία.

Διαφήμιση