Αρχική Special Topics - 2 Διπλάσιοι πόντοι στο ΒΟΧ με παραγγελία νηστίσιμων, σαρακοστιανών και veggie πιάτων

Διπλάσιοι πόντοι στο ΒΟΧ με παραγγελία νηστίσιμων, σαρακοστιανών και veggie πιάτων

Σύνταξη: ecozen.gr

Με κάθε παραγγελία από το ΒΟΧ (για φαγητό, καφέ, ψώνια από τα supermarket Μασούτης και Κρητικός), οι πελάτες της πλατφόρμας μπορούν να προσφέρουν στον Οργανισμό «Τo Χαμόγελο του Παιδιού» 0,5€, 1€, 1,5€, 2€ ή 5€, αρκεί να επιλέξουν πληρωμή με κάρτα.

0
ΒΟΧ easter offer
Προσφορά ΒΟΧ
Διαφήμιση

Νηστίσιμα, Σαρακοστιανά, αλλά και veggie πιάτα μπορούν να παραγγέλνουν οι πελάτες του BOX κερδίζοντας διπλάσιους πόντους έως και το Σάββατο 23 Απριλίου, στη νέα κατηγορία που δημιουργήθηκε στην υπηρεσία Food Delivery της COSMOTE.

Με περισσότερα από 9.000 συνεργαζόμενα καταστήματα σε 60 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, και με μια μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και κουζίνες, στο BOX σίγουρα θα βρει κανείς το νηστίσιμο φαγητό που επιθυμεί. Επιπλέον, με κάθε παραγγελία μαζεύει πόντους για να τους εξαργυρώσει σε GB και εκπτώσεις σε κάθε μαγαζί, χωρίς περιορισμούς. Γιατί στο ΒΟΧ ο πελάτης πάντα κερδίζει. Μπορεί ακόμα μέσα από το site ή από την εφαρμογή του ΒΟΧ, να προσφέρει online tip στον διανομέα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης.

BOX Το Χαμογελο του Παιδιου
Με κάθε παραγγελία μπορείτε να επιλέξετε κάποιο ποσό για δωρεά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το BOX στέκεται δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Το ΒΟΧ συνεχίζει να στέκεται δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δίνοντας στους πελάτες του τη δυνατότητα με κάθε παραγγελία να προσφέρουν ένα χρηματικό ποσό στον Οργανισμό, που μετρά 26 χρόνια προσφοράς δίπλα σε κάθε ευάλωτο παιδί και οικογένεια. Με αυτό τον τρόπο καλύπτονται οι βασικές ανάγκες σίτισης στα 14 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας σε όλη την Ελλάδα. Με κάθε παραγγελία από το ΒΟΧ (για φαγητό, καφέ, ψώνια από τα supermarket Μασούτης και Κρητικός), οι πελάτες της πλατφόρμας μπορούν να προσφέρουν στον Οργανισμό «Τo Χαμόγελο του Παιδιού» 0,5€, 1€, 1,5€, 2€ ή 5€, αρκεί να επιλέξουν πληρωμή με κάρτα. Το ποσό αυτό θα υπολογιστεί στην τελική τιμή της παραγγελίας τους. Γιατί «μια παραγγελία βοηθά να χορτάσουν περισσότεροι».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία Ελλάδας-Βουλγαρίας για πυρηνικό σταθμό
Επόμενο άρθρο200 παιδιά νεκρά και πάνω από 360 τραυματισμένα από Ρώσους