Αρχική Special Topics Ρίγη συγκίνησης από την 7χρονη Ουκρανή που τραγουδά τον Εθνικό Ύμνο της...

Ρίγη συγκίνησης από την 7χρονη Ουκρανή που τραγουδά τον Εθνικό Ύμνο της πατρίδας στης

Η Amelia έφυγε από την Ουκρανία με τη γιαγιά και τα αδέρφια της, όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξαπέλυσε την άγρια ​​εισβολή στην πατρίδα της. Η μητέρα της και ο πατέρας της έμειναν πίσω στο Κίεβο.

0
Amelia
Η 7χρονη περνάει δίπλα από τις σημαίες της Ουκρανίας και της Πολωνίας καθώς ανεβαίνει να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της.(@dailymail)
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Η 7χρονη Amelia Anisovych, φορώντας μια παραδοσιακή λευκή ουκρανική στολή, ξεσήκωσε δεκάδες χιλιάδες κόσμου στο Atlas Arena στο Λοντζ της Πολωνίας, το βράδυ της Κυριακής, με τη δική της εκδοχή του εθνικού της ύμνου.

Οι παρευρισκόμενοι στη συναυλία κρατούσαν ανοικτούς τους φακούς των τηλεφώνων και δάδες σε μια επίδειξη αλληλεγγύης στην πολιουρκούμενη Ουκρανία,ακούγοντας την δραματική απόδοση του τραγουδιού, με τίτλο στα ελληνικά «Η δόξα και η ελευθερία της Ουκρανίας δεν έχουν πεθάνει ακόμα».

Η μικρή Amelia εμφανίστηκε μαζί με τους Marcin Wyrostek, Dagadana, Igo, Jerry Heil και Daria Zawialow στη συναυλία, με τίτλο «Μαζί με την Ουκρανία», για να βοηθήσει την Πολωνική Ανθρωπιστική Δράση.

Βρίσκεται στην Πολωνία τουλάχιστον από τις 9 Μαρτίου, αφού έφυγε από την Ουκρανία με τη γιαγιά και τα αδέρφια της, όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξαπέλυσε την άγρια ​​εισβολή στην πατρίδα της. Η μητέρα της Λίλια και ο πατέρας της Ρομάν έμειναν πίσω στο Κίεβο.

Η Amelia έγινε για πρώτη φορά viral στις 4 Μαρτίου 2022, όταν δημοσιεύτηκε στο Facebook βίντεο της να τραγουδά, καθώς κρύβονταν -μαζί με δεκάδες ανθρώπους- από τις ρωσικές βόμβες στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Η αξιολάτρευτη ερμηνεία κοινοποιήθηκε εκατοντάδες χιλιάδες φορές σε διάφορες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κατά το οποίο παρουσιάζει μια έκδοση του “Let It Go” για όσους καταφύγουν σε καταφύγιο.

Κάποιοι φαίνονται ξαπλωμένοι στο πάτωμα, ενώ άλλοι στέκονται ή κάθονται γύρω από την Αμέλια και την καταγράφουν στα τηλέφωνά τους.

Διαφήμιση