Αρχική Μεταφορές ΟΣΕΘ-ΚΤΕΛ: Και με τη «βούλα» 25 νέες αστικές γραμμές στη Θεσσαλονίκη

ΟΣΕΘ-ΚΤΕΛ: Και με τη «βούλα» 25 νέες αστικές γραμμές στη Θεσσαλονίκη

«Πλέον μας δίνεται η δυνατότητα να προετοιμάσουμε οργανωμένες και λειτουργικές λύσεις εξυπηρέτησης για σήμερα αλλά και για το μέλλον», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας.

0
220331 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΣΕΘ ΚΤΕΛ
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Στην υπογραφή της νέας σύμβασης εκτέλεσης των 25 γραμμών αστικής συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης έως την 31η Δεκεμβρίου του 2022, προχώρησαν σήμερα ο ΟΣΕΘ -ως εποπτεύουσα Αρχή Δημοσίων Συγκοινωνιών- με την ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. και τρία συνεργαζόμενα ΚΤΕΛ της περιοχής.

Μετά από πολλές προσπάθειες, μελέτη και προετοιμασία, αλλά και την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο ΟΣΕΘ κατόρθωσε να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και να ολοκληρώσει μια παρέμβαση που δρομολογήθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών από τον Μάιο του 2019.

Έδωσε τη δυνατότητα σε ιδιώτες να στηρίξουν το έργο του ΟΑΣΘ ως παρόχου συγκοινωνίας, εκεί ακριβώς που «πονούσε» περισσότερο, στις περιαστικές γραμμές της Θεσσαλονίκης.

Πλέον εξυπηρετούνται υποδειγματικά 31 βασικές γραμμές από την ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. (σε σύμπραξη με τις ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣ), διώχνοντας το βάρος από τις πλάτες του ΟΑΣΘ και δίνοντας εξυπηρέτηση στη συγκοινωνία σε ποσοστό 40-45% της καθημερινότητας του ΟΑΣΘ, από πλευράς χιλιομέτρων.

OSETH

 

Μετακινήσεις με απόλυτη αξιοπιστία και ασφάλεια

«Ήδη εδώ και σχεδόν τρία χρόνια οι μετακινούμενοι 31 γραμμών της Θεσσαλονίκης εκφράζουν την ικανοποίησή τους, αφού τα ΚΤΕΛ, με σύγχρονο στόλο 145 οχημάτων και 410 εργαζομένων, εκτελούν με απόλυτη αξιοπιστία, άνεση και ασφάλεια περίπου 2400 δρομολόγια καθημερινά, με πολύ χαμηλότερο κόστος συγκριτικά με τον ΟΑΣΘ.

Με την αμέριστη στήριξη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, μας δίνεται η δυνατότητα να προετοιμάσουμε οργανωμένες και λειτουργικές λύσεις εξυπηρέτησης για σήμερα αλλά και για το μέλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας.

Διαφήμιση