Αρχική Ειδήσεις MITT: Αποχωρεί από τη Μόσχα ο διοργανωτής της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού

MITT: Αποχωρεί από τη Μόσχα ο διοργανωτής της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού

Την απόσυρσή του από τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στη Μόσχα, MITT, ανακοίνωσε ο διοργανωτής Όμιλος Hyve Group plc, εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

0
MITT Greece
Διαφήμιση

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Hyve Group plc, διοργανωτή ομίλου της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού της Μόσχας (MITT), καθώς η σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας κλιμακώνεται περαιτέρω, αποφάσισε να αποχωρήσει επίσημα από τη ρωσική αγορά.

Η Hyve αναγνωρίζει τον αντίκτυπο που θα έχει στους συναδέλφους η αποχώρησή της και δηλώνει αποφασισμένη να προσφέρει σιγουριά και σταθερότητα σε όλους όσοι επηρεάζονται από τη δίνη του πολέμου.

Εν τω μεταξύ, ο Όμιλος συνεχίζει να παρέχει υποστήριξη στους ουκρανούς συνεργάτες και τις οικογένειές τους, μεταξύ άλλων μέσω οικονομικής βοήθειας και διευκόλυνσης μετεγκατάστασής τους.

«Η θέση ρευστότητας του Ομίλου παραμένει ισχυρή», όπως δευκρινίζεται στην ανακοίνωση. «Όπως γνωστοποιήθηκε προηγουμένως, οι συναλλαγές σε ολόκληρο τον Όμιλο παραμένουν ανθεκτικές με συνεχιζόμενες ισχυρές δαπάνες πελατών του τουριστικού κλάδου, προθεσμιακές κρατήσεις και συλλογή μετρητών. Το Διοικητικό Συμβούλιο παραμένει προσηλωμένο στη συνεχιζόμενη προσπάθεια ενίσχυσης του παγκόσμιου αποτυπώματός του και προώθησης της στρατηγικής του Ομίλου σε όλα τα κανάλια».

Με 87 συναδέλφους και φίλους στην Ουκρανία και 206 στη Ρωσία, ανησυχούμε βαθιά για την εισβολή του Πούτιν.
Η @hyve_group συνεχίζει να παρέχει υποστήριξη στην ομάδα της Ουκρανίας τις οικογένειές τους, συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής βοήθειας και της μετεγκατάστασης.

Σχετικά με την Hyve Group plc

Η Hyve Group plc είναι μια παγκόσμια επιχείρηση εκδηλώσεων επόμενης γενιάς, σκοπός της οποίας είναι να συγκεντρώνει και να συνδέει ολόκληρα οικοσυστήματα του κλάδου από όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της για μάθηση, δικτύωση και συναλλαγές τόσο μέσω προσωπικών όσο και διαδικτυακών εκδηλώσεων στην αγορά.

Το χαρτοφυλάκιο παγκόσμιων εμπορικών σημάτων της Hyve περιλαμβάνει τις Shoptalk, Spring Fair, Bett, Mining Indaba και το Retail Meetup που εξαγοράστηκε πρόσφατα, μια πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα που επιτρέπει τη διαδικτυακή δικτύωση και το εμπόριο κλίμακα.

 

Διαφήμιση