Αρχική Special Topics Η πρώτη αλυσίδα ξενοδοχείων με Πιστοποιημένες Αειφόρες Παραλίες

Η πρώτη αλυσίδα ξενοδοχείων με Πιστοποιημένες Αειφόρες Παραλίες

Το Cactus Hotels Spa & Resorts Crete είναι η πρώτη αλυσίδα ξενοδοχείων στην Κρήτη με τρεις Πιστοποιημένες Αειφόρες Παραλίες από την Costa Nostrum.

0
CostaNostum1
Διαφήμιση

Οι παραλίες των Cactus Hotels στην Κρήτη εντάσσονται επίσημα στην οικογένεια των πιστοποιημένων Αειφόρων Παραλιών της Costa Nostrum. Πρόκειται για την πρώτη αλυσίδα ξενοδοχείων, σε όλη τη Μεσόγειο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, που πιστοποιεί όλες τις παραλίες των ξενοδοχειακές της μονάδων.

Η διοίκηση των Cactus Hotels Spa & Resorts Crete, αντιλαμβανόμενη τη διαρκώς αυξανόμενη τάση σε παγκόσμιο επίπεδο για αναζήτηση αειφόρων ξενοδοχειακών μονάδων από διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς αλλά και επισκέπτες της χώρας μας, προετοιμάζεται για την νέα τουριστική σεζόν με μεγάλη αισιοδοξία προς αυτή την κατεύθυνση, στοχεύοντας στην πιστοποίηση και παγκόσμια προώθηση των παραλίων και των τριών ξενοδοχειακών μονάδων ως αειφόρες παραλίες Costa Nostrum – Sustainable Beaches.

 

Οι πλέον δημοφιλείς παραλίες στην παγκόσμια κατάταξη

 

«Στην Costa Nostrum νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση από την επίτευξη της συγκεκριμένης συνεργασίας, αφενός διότι η συγκεκριμένη αλυσίδα ξενοδοχείων κατατάσσεται στις πλέον δημοφιλής σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και αφετέρου, καθώς είναι η πρώτη αλυσίδα ξενοδοχείων που πιστοποιεί όλες τις παραλίες των ξενοδοχειακές της μονάδων», αναφέρει ο κ. Ζησιμόπουλος, CEO της Costa Nostrum

Συγκεκριμένα, στην Σταλίδα της Κρήτης υπογράφτηκε η σύμβαση για την Πιστοποίηση των παραλιών των Ξενοδοχειακών Μονάδων Cactus Beach, Cactus Mare & Cactus Bay.

 

Ξενοδοχεία με ξεκάθαρα αειφόρα χαρακτηριστικά

Εφαλτήριο για την επίτευξη της συγκεκριμένης συνεργασίας είναι το κοινό όραμα που διέπει τόσο την Costa Nostrum, όσο και την Cactus Hotels Spa & Resorts Crete, για τη δημιουργία άκρως ελκυστικών και σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων με ξεκάθαρα αειφόρα χαρακτηριστικά.

Η υπογραφή της σύμβασης αποτελεί κορυφαίο παράδειγμα για την τουριστική πολιτική των διαχειριστικών αρχών της κάθε παραλίας αλλά και των παράκτιων κοινοτήτων σε όλη τη Μεσόγειο και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Cactus Sign Main Photo
Στη φωτογραφία ο ιδρυτής και CEO της Costa Nostrum Βασίλης Ζησιμόπουλος (αριστερά), με τον ιδιοκτήτη των Cactus Hotels Spa & Resorts Crete, Νικόλαο Χαλκιαδάκη.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗΠΑ: Παραληρούν τα social media με τον νέο διευθυντή πυρηνικών αποβλήτων
Επόμενο άρθρο«Rapid test μνήμης» για άτομα με άνοια στο Παπαγεωργίου