Αρχική Ειδήσεις Euroferry Olympia: Κορυφώνεται η αγωνία για άνοιγμα καταπέλτη και 3 αγνοούμενους

Euroferry Olympia: Κορυφώνεται η αγωνία για άνοιγμα καταπέλτη και 3 αγνοούμενους

Συνεχίζονται οι έρευνες των ανδρών της ΕΜΑΚ στο Euroferry Olympia το οποίο βρίσκεται αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου στην Αιτωλοακαρνανία.

0
Euroferry eurokinissi
Φωτογραφία από την Πυροσβεστική Υπηρεσία από την προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο πλοίο "EUROFERRY OLYMPIA", (ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ/EUROKINISSI)
Διαφήμιση

Τιτάνιες μέχρι και αυτή την ώρα οι προσπάθειες ανοίγματος του καταπέλτη του «φονικού εμπορικού Euroferry Olympia, για την απελευθέρωση των τοξικών αερίων που θα επιτρέψουν την είσοδο μελών της ΕΜΑΚ και των σωστικών συνεργείων, προκειμένου να ερευνήσουν τον χώρο και να προχωρήσουν στο δεύτερο γκαράζ όπου εκτιμάται ότι βρίσκονται οι τρεις εναπομείναντες αγνοούμενοι οδηγοί.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα η δημόσια τηλεόραση, από νωρίς πυκνοί καπνοί καλύπτουν το πλοίο, καθώς, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν από τη νύχτα στην περιοχή, με βροχές και καταιγίδες έχουν δημιουργήσει ένα αντίθετο θερμοκρασιακό περιβάλλον στο επιβατηγό – οχηματαγωγό και πέριξ αυτού, καθώς όλες τις προηγούμενες ημέρες έχουν αναπτυχθεί, λόγω της πυρκαγιάς, πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Euroferry
Οι προσπάθειες εστιάζουν στο κόψιμο των πείρων του καταπέλτη, ώστε να ανοίξει και να αποκτηθεί πρόσβαση στο πρώτο deck, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έφθασε ποτέ η φωτιά και τα οχήματα εκεί έχουν παραμείνει άθικτα.

Οι έρευνες θα επικεντρωθούν στον σπιθαμή προς σπιθαμή έλεγχο εκείνου του χώρου, καθώς και στο δεύτερο γκαράζ.

Tα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, για τις σορούς που εξετάστηκαν μέχρι στιγμής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας, τα αίτια θανάτου οφείλονται σε εγκαύματα και ολική απανθράκωση σωμάτων.

EUROFERRY OLYMPIA
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ THN EΠIXEIPHΣH ΣTO E/Γ-O/Γ EUROFERRY OLYMPIA (EURKINISSI/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ)
Διαφήμιση