Αρχική Ειδήσεις Η κίνηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική σήμερα, Πέμπτη

Η κίνηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική σήμερα, Πέμπτη

0
ΤΡΑΜ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
ΤΡΑΜ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Διαφήμιση

Σταδιακή θα είναι η επαναφορά των μέσων μαζικής μεταφοράς της Αττικής στην κανονικότητα. Από τις 6 το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησαν τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ, λόγω του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού.

Κάποιες λεωφορειακές γραμμές δεν θα λειτουργήσουν από νωρίς το πρωί, ενώ άλλες θα λειτουργήσουν τμηματικά, ανάλογα με τις κατά τόπους συνθήκες του οδοστρώματος, όπως συνέβη και την Τετάρτη.

Ο ΟΑΣΑ δεν έχει διευκρινίσει ποιο πρόγραμμα δρομολογίων θα ακολουθηθεί, παρά το γεγονός ότι σήμερα δεν θα είναι αργία για την Αττική.

Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή του, αργά χθες το βράδυ, «Οι Συγκοινωνίες Αθηνών σταδιακά θα αρχίσουν να αποσύρουν οχήματα από τις λεωφορειακές γραμμές και γραμμές τρόλεϊ, στις οποίες το οδόστρωμα θα παρουσιάζει μεγάλη ολισθηρότητα λόγω παγετού».

Δείτε εδώ τον προγραμματισμό λειτουργίας των γραμμών όπως επίσης και ποιες θα τεθούν εκτός λειτουργίας μετά τις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης.

Τρένα – Μετρό – ΗΣΑΠ – Τραμ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε την αναστολή των στάσεων εργασίας που είχε εξαγγείλει στον σιδηρόδρομο για σήμερα και αύριο, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Ενώ, τα μέσα σταθερής τροχιάς αναμένεται να κινηθούν κανονικά, εκτός απροόπτου.

 

Διαφήμιση