Αρχική Ειδήσεις 4η μέρα χωρίς ρεύμα περιοχές της Αττικής- «Ξεχειλίζει» η οργή ηλικιωμένων

4η μέρα χωρίς ρεύμα περιοχές της Αττικής- «Ξεχειλίζει» η οργή ηλικιωμένων

0
synergeio DEDDHE
ΔΕΔΔΗΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΑΕΡΙΤΩΝ (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Διαφήμιση

Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «ΕΛΠΙΔΑ» πολλά νοικοκυριά στην Αττική παραμένουν χωρίς ρεύμα, οδηγώντας σε απόγνωση αρρώστους και ηλικιωμένους.

Σύμφωνα και με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, έχει ολοκληρωθεί η αποκατάσταση των ζημιών στις κύριες γραμμές Μέσης Τάσης, ωστόσο, τα συνεργεία συνεχιζουν να εργάζονται, επικεντρωμένοι στην αποκατάσταση βλαβών «μεμονομώνων παροχών, καθώς, εντοπίζονται σποραδικές βλάβες στη Χαμηλή Τάση».

«Ξεχειλίζει» η αγανανάκτηση

Χωρίς ρεύμα παραμένει στην οικία της στην Ηλιούπολη η Βούλα Μανιάτη, με την κατάκοιτη μητέρα της που χρήζει υποβοήθησης οξυγόνου. Όπως δήλωσε, στην ΕΡΤ, σε παρόμοια κατάσταση βρίσκονται και πολλοί άλλοι ηλικιωμένοι στην περιοχή.

«Ο δρόμος είναι κλεισμένος με σπασμένα δέντρα και κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ» σχολίασε, παρά το γεγονός ότι «ο δήμος Ηλιούπολης καθάρισε το σημείο και επιδιόρθωσε τη βλάβη, αλλά τέσσερις ημέρες μετά πάλι δεν έχουν ακόμα ρεύμα.

Όπως διευκρίνησε η κ.Μανιάτη ο εργολάβος της είπε ότι θα ειδοποιήσει για τη βλάβη προκειμένου κάποιος να σηκώσει την ασφάλεια στο κουτί που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα παρά τις αλλεπάλληλες κλήσεις στη γραμμή βοήθειας στη ΔΕΗ.

«Εγώ είμαι στο σπίτι με δύο ηλικιωμένους γονείς που έχουν παγώσει» δηλώνει, «Απέναντι μας βρίσκονται δύο κατάκοιτοι άνθρωποι με μία κυρία που τους προσέχει απελπισμένη. Δεν ξέρω ούτε πώς τρέφονται αυτοί οι άνθρωποι, ούτε πως τα καταφέρνουν χωρίς την απαραίτητη γι αυτούς μηχανική υποστήριξη. Αισθάνομαι ανεπαρκής απέναντι στους γονείς μου που είναι μεγάλοι άνθρωποι», κατήγγειλε η κ. Μανιάτη.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

deddhe

Διαφήμιση