Αρχική Ειδήσεις «ΕΛΠΙΔΑ» – Αττική Οδός: Αποζημιώσεις μέχρι και 2.000 ευρώ στους εγκλωβισμένους

«ΕΛΠΙΔΑ» – Αττική Οδός: Αποζημιώσεις μέχρι και 2.000 ευρώ στους εγκλωβισμένους

0
ATTIKH1
Εικόνα: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
Διαφήμιση

Αποζημιώσεις στους εγκλωβισμένους οδηγούς αυτοκινήτων σχεδόν ολόκληρη την χθεσινή ημέρα, φέρεται να αποδίδει ανά όχημα τη Αττική Οδός, με το ύψος αυτών που θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στην ημέρα, να προσδιορίζεται στα 2.000 ευρώ.

Λίγο νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για αγωγή σε βάρος της διαχειρίστριας εταιρείας της Αττικής Οδού, πέραν των αποζημιώσεων των οδηγών που εγκλωβίστηκαν όταν το έντονο καιρικό φαινόμενο ΕΛΠΙΔΑ βρίσκοναν σε πλήρη εξέλιξη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε, ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας απεγκλωβίστηκαν 1.800 οχήματα κι εξακολουθούν να παραμένουν 1.200, άλλα από αυτά εγκαταλελειμμένα και άλλα με τους οδηγούς μέσα.

«Η διαχείριση του δρόμου της Αττικής Οδού με ευθύνη της εταιρείας κατέρρευσε από την πρώτη στιγμή. Δεν είναι μέρα σήμερα για να κάνουμε πινγκ πονγκ ευθυνών. Είναι μέρα που πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια απεγκλωβισμού των ανθρώπων. Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει καμία δυσκολία να αναλαμβάνει τις ευθύνες της και θα το κάνει, αλλά και οι ευθύνες άλλων που είχαν εγγυηθεί ότι οι δρόμοι θα μένουν ανοιχτοί, πράγμα που δεν έγινε, κι αυτές θα αποδοθούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαφήμιση