Αρχική Ειδήσεις 5η μέρα ταλαιπωρίας στην «παγωμένη» Αττική – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

5η μέρα ταλαιπωρίας στην «παγωμένη» Αττική – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

0
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Διαφήμιση

Με καθυστέρηση βγήκαν στους δρόμους τα λεωφορεά του ΟΑΣΑ στην Αττική λόγω του παγετού, ενώ, απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων σε δρόμους «παγοδρόμια» των βορείων προαστείων.

Στις περιοχές που σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα προβλήματα από τα έντονα καιρικά φαινομένα και τις πυκνές χινοπτώσεις των προηγούμενων ημερών, παρατηρούνται μεγάλες αναμονές των δρομολογίων λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων.

Την ίδια ώρα, τα δρομολόγια του Τραμ δεν θα διεξάγονται από τις 10 το βράδυ έως την λήξη της λειτουργίας, λόγω έκτακτων εργασιών της ΕΥΔΑΠ σε αγωγό που διαπερνά τον τροχιόδρομο πλησίον της στάσης «Ζέφυρος».

Διακοπές κυκλοφορίας οχημάτων

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, σε ισχύ βρίσκεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας στα εξής οδικά σημεία:

  • Λεωφόρος Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θήβας, στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων «Cyclon» στο ρεύμα προς Θήβα, ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών.
  • Λεωφόρος Διονύσου, από το ύψος του «414» ΣΝΕΝ προς τον Αγ. Πέτρο και από από την περιοχή της Ανατολής Ν. Μάκρη προς Πεντέλη.
  • Παπάγου, επί της συνέχειας της οδού Αναστάσεως και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τα κοιμητήρια Παπάγου προς τον Υμηττό.
  • Λεωφόρος Φυλής, από το ύψος της ταβέρνας «Το νέο φαράγγι» έως τα όρια της Αττικής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Επί της οδού Κοκκινοπούλου από το ύψος της οδού Αλέκου Παναγούλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κατεχάκη.

Πού χρειάζονται αλυσίδες

  • Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θήβας, από ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων έως τα όρια Αττικής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Εθνική Οδό Οινόης – Μαγούλας από το ύψος του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βοιωτία.
Διαφήμιση