Αρχική Special Topics Το Φεβρουάριο τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» λόγω Όμικρον

Το Φεβρουάριο τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» λόγω Όμικρον

0
ptx21 phs4 v2 1 640x905 1
Διαφήμιση

Η ταχύτατη επικράτηση της παραλλαγής Όμικρον αναγκάζει τους διοργανωτές της εκδήλωσης «Πρόσωπα της Χρονιάς 2021» να αναβάλουν τη λαμπερή γιορτή της 8ης Ιανουαρίου. Επανέρχονται πιο φωτεινά, όπως δεσμεύονται, στις 12 Φεβρουαρίου του 2022.

Ο θεσμός, που για 8η συνεχή χρονιά διοργανώνει η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», έρχεται να αναδείξει τα υγιή κοινωνικά πρότυπα μέσα από ιστορίες και πρωτοβουλίες ανθρώπων και πυρήνων που πρωταγωνίστησαν την χρονιά που μόλις ολοκληρώνεται.

 

ptx21 phs4 v2 1 640x905 1

Η ανακοίνωση

Συναισθανόμενοι τις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώθηκαν μέσα σε λίγα 24ωρα, με τα κρούσματα του κορονοϊού να εκτοξεύονται, και αναλαμβανόμενοι την ευθύνη μας απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δημόσιας υγείας, αποφασίσαμε την αναβολή της εκδήλωσης «Πρόσωπα της Χρονιάς» για τον επόμενο μήνα. Ελπίζουμε οι συνθήκες να επιτρέπουν διαζώσης διεξαγωγή, όπως είναι και η επιθυμία μας. Σε αντίθετη περίπτωση θα γίνουν διαδικτυακά.

Η διοργάνωση έχει τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Φέτος βγήκαμε εκτός των συνόρων της Αχαΐας και αναζητήσαμε τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν το 2021 στους γειτονικούς μας νομούς, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας. Στην Αιτωλοακαρνανία συνεργαστήκαμε με την εφημερίδα «Συνείδηση» για να εντοπίσουμε τα πρόσωπα που ξεχώρισαν.

Κρατήστε λοιπόν ζεστό το χειροκρότημά σας μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 για τα φωτεινά πρόσωπα και τις φωτεινές πράξεις της περιφέρειάς μας που θα ανέβουν στη φιλόξενη σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι διοργανωτές και η κριτική επιτροπή των «Προσώπων της Χρονιάς» 2021, σας εύχονται Καλή Πρωτοχρονιά και σας κλείνουν ραντεβού στις 12 Φεβρουαρίου.

Το 2022 να φέρει μαζί του την απελευθέρωσή μας από τα δεσμά της πανδημίας και όλοι μαζί να ενωθούμε στη μεγάλη γιορτή του Φεβρουαρίου.

ptx21 logo gradient

«Πρόσωπα της Χρονιάς 2021»
Διοργάνωση: Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», Ίδρυμα «Λήδας, Νανάς & Σπύρου Δούκα»
Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας
Χρυσοί Χορηγοί: affidea, COFFEE ISLAND
Ασημένιοι Χορηγοί: ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ, WIND
Υποστηρικτές: City unity College, ΔΟΥΒΡΗΣ, GRIMALDI LINES, ΚΡΕΟΣΥΣ Ε.Π.Ε., MED FRIGO, MET cosmetic, Οργανισμός Λιμένος Πάτρας Α.Ε., καθαριστήρια stegno
Partner Αιτωλοακαρνανίας: Ημερίσια Εφημερίδα «συνείδηση»
Διαφήμιση