Αρχική Special Topics Γνωρίστε τα πρόσωπα της χρονιάς και ψηφίστε μέχρι 26 Δεκεμβρίου

Γνωρίστε τα πρόσωπα της χρονιάς και ψηφίστε μέχρι 26 Δεκεμβρίου

0
ptx21 phs4 v2
Διαφήμιση

Για 8η συνεχή χρονιά τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» εντοπίζονται μέσα από μία διαγωνιστική διαδικασία που διοργανώνει η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και βραβεύονται για την πρωταγωνιστική τους δράση στα τεκταινόμενα της Δυτικής Ελλάδας, σε μια λαμπρή τελετή στις  8 Ιανουαρίου 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο του πανεπιστημίου Πατρών.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Αν ακόμα δεν έχετε επιλέξει το πρόσωπο της χρονιάς που με τη φωτεινή του πράξη σας συγκινεί, σπεύστε. Απομένουν μόλις λίγα 24ωρα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας για την πιο λαμπρή γιορτή της Δυτικής Ελλάδας.

ptx21 phs3 poster 33x48 cm qrcode

Τα πρόσωπα και οι ομάδες επιλογής θα πρέπει να ανήκουν σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Κοινωνία,
  • Αθλητισμός,
  • Πολιτισμός,
  • Εκπαίδευση- Καινοτομία.

Μην ξεχνάτε ότι φέτος ανακαλύψαμε και ψηφίζουμε ανθρώπους με πράξεις φωτεινές και στη γειτονιά μας, την Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία.

Ο θεσμός των πολιτών

Ο θεσμός «Πρόσωπα της Χρονιάς» που για 8η συνεχή χρονιά διοργανώνει η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» έρχεται να αποκαλύψει το καλό πρόσωπο της κοινωνίας μας. Σύμμαχός μας για τον εντοπισμό των προσώπων που πρωταγωνίστησαν το 2021 στην Αιτωλοακαρνανία, είναι η εφημερίδα «Συνείδηση».

Με τη δική σας βοήθεια καταφέραμε να φέρουμε στην επιφάνεια πρόσωπα που με τις πράξεις τους μέσα στο 2021, δεν παρασύρθηκαν στο ποτάμι του αρνητισμού και της μιζέριας που έσπειρε η πανδημία, αλλά εργάστηκαν να κρατήσουν ζωντανό τον ανθρωπισμό, την ευαισθησία, την αλληλεγγύη, τη δημιουργία, την πρόοδο. Ανθρώπους που με πράξεις φωτεινές σκόρπισαν στην κοινωνία ελπίδα και αισιοδοξία.

Αν και όλοι είναι νικητές, η δική σας ψήφο θα αναδείξει αυτούς, που τη μεγάλη βραδιά της απονομής των βραβείων, θα ανέβουν στη λαμπερή σκηνή για να παραλάβουν το βραβείο τους.

Μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου μπορείτε να ψηφίζετε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα prosopaxronias.gr. Εκτός ψηφοφορίας είναι τα πρόσωπα στα οποία θα απονεμηθούν τα βραβεία Τιμής Ένεκεν.

Η γιορτή της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της προόδου έχει ξεκινήσει.

ptx21 phs4 v2 (1)

Όλοι μαζί με την ψήφο μας επιλέγουμε και φωτίζουμε τη θετική πλευρά της ζωής.

 

 

Διαφήμιση