Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Οι βιώσιμες ψηφιακές ευχές της Energean στους μαθητές Καβάλας

Οι βιώσιμες ψηφιακές ευχές της Energean στους μαθητές Καβάλας

0
Νηπιαγωγείο Νέας Καρβάλης
Διαφήμιση

Δωρεά  του απαραίτητου ψηφιακού εξοπλισμού για τις καθημερινές εκπαιδευτικές ανάγκες μαθητών κι εκπαιδευτικών στα σχολεία της Νέας Καρβάλης στην Καβάλα, πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες η Energean.

Οι δωρεές πραγματοποιήθηκαν έπειτα από έρευνα για τις ανάγκες των σχολείων και της Δημοτικής Κοινότητας, που γειτνιάζει με το χερσαίες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και αποθήκευσης υδρογονανθράκων στον κόλπο της Καβάλας, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean.

Η οπτική της κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας

Σκοπός της Energean είναι η υποβοήθηση της ψηφιακής μετάβασης στην σχολική μάθηση των μαθητριών και των μαθητών της περιοχής αλλά και ο καλλωπισμός των εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων της Δημοτικής Κοινότητας

Συγκεκριμένα, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα ο Ευάγγελος Λεώβαρις, στέλεχος του Τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, παρέδωσε:

  • Στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας, Νίκο Καρακεΐσογλου ένα χορτοκοπτικό αυτοκινούμενο θεριστικό μηχάνημα.
  • Στην Διευθύντρια του Γυμνασίου, Δήμητρα Καποδίστρια, laptop και tablets.
  • Στη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, Αναστασία Εσιρπέογλου και στις Προϊστάμενες του Νηπιαγωγείου, Γεωργία Ζοπόγλου και Ελευθερία Λασκαρίδου, βιντεοπροβολείς (projectors).

Η Ίλια Ρήγα, Επικεφαλής του Τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean, δήλωσε σχετικά:

«Είναι πάντα χαρά μας αλλά και υποχρέωσή μας να συνεισφέρουμε στην καθημερινότητα της τοπικής κοινωνίας σε κάθε περιοχή που η Energean δραστηριοποιείται. Η Νέα Καρβάλη είναι από γεωγραφικής πλευράς ο πιο άμεσος κοινωνικός μας εταίρος, νιώθουμε ότι αποτελούμε κι εμείς μέλος της και είμαστε δεσμευμένοι στην στήριξη των συμπολιτών μας, μέσα σε ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, σεβασμού και συνεργασίας.

Εύχομαι ο εξοπλισμός που δωρίσαμε να αποδειχθεί χρήσιμος για την Δημοτική Κοινότητα, τους διδάσκοντες και τους μαθητές και η νέα χρονιά που ξεκινά σε λίγες μέρες να φέρει σε όλους τους συμπολίτες μας υγεία, ευτυχία και επιτυχίες στους προσωπικούς στόχους που η καθεμία και ο καθένας από εμάς έχει θέσει».

Οι δωρεές στις οποίες προχώρησε η Energean είναι ενταγμένες στη στρατηγική της για την επίτευξη των Στόχων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που έχει θέσει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών και, ειδικότερα, του Στόχου 4 για Ποιοτική Εκπαίδευση, του Στόχου 11 για Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες καθώς και του Στόχου 17 για τη Συνεργασία προς επίτευξη των Στόχων.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓνωρίστε τα πρόσωπα της χρονιάς και ψηφίστε μέχρι 26 Δεκεμβρίου
Επόμενο άρθροΜπενάκειος Βιβλιοθήκη: Ανακαινίζεται το στολίδι της Παλαιάς Βουλής