Αρχική Special Topics Η ΜΕΒΓΑΛ της επανάστασης και της δημιουργίας

Η ΜΕΒΓΑΛ της επανάστασης και της δημιουργίας

0
Dromeno
Δρώμενο με αφορμή την επέτειο της Επανάστασης του 1821
Διαφήμιση

Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» τίμησε την γνωστή γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ για την υποστήριξη διάφορων εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων, αναγνωρίζοντας τη σημασία της επετειακής χρονιάς και την αξία της για την προβολή της Ελλάδας και της ιστορίας της.

Η στήριξη των επετειακών δράσεων της «Ελλάδας 20221» με δημιουργικές δράσεις και δρώμενα εντάχθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Αγάπης Έργα για τον Πολιτισμό», που η ΜΕΒΓΑΛ υλοποιεί, κατά την 70χρονη διαδρομή της στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή.

«Η επανάσταση με τα μάτια των παιδιών»

Η ΜΕΒΓΑΛ στήριξε την δράση 1821-2021: «Η επανάσταση με τα μάτια των παιδιών» που διοργάνωσε και υλοποίησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκηδόνας.

Η πρωτοβουλία περιελάμβανε μία σειρά από ενέργειες, όπως την προσέγγιση της επανάστασης μέσα από την τεχνολογία, τη δημιουργική συμμετοχή μαθητών όλων των σχολείων της περιοχής με ζωγραφικά και λογοτεχνικά έργα με θέμα την επέτειο και άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η κεντρική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό κτίριο του Μουσείου Βαλκανικών Πολέμων, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, όπου οι παριστάμενοι έζησαν μία συγκινητική βραδιά με μουσική και θεατρικό δρώμενο που αναπαριστούσε τη διαπραγμάτευση για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.
R6S 4368

Σχετικά με τη ΜΕΒΓΑΛ

Η ΜΕΒΓΑΛ είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων και η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα.

Δραστηριοποιείται στην καρδιά της Μακεδονίας, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας χρησιμοποιώντας την καλύτερη πρώτη ύλη από 504 φάρμες της περιοχής.

Οι 620 εργαζόμενοί της φροντίζουν καθημερινά, ώστε τα προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ να φτάνουν σε χιλιάδες νοικοκυριά στην Ελλάδα και σε 35 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Από το 1950 η εταιρεία υπογράφει περισσότερα από 170 προϊόντα, που έγιναν γνωστά για τις γεύσεις και τη διατροφική τους αξία, ενώ είναι πιστοποιημένα για την υψηλή τους ποιότητα.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟικονόμου-Πλεύρης: Ανακοίνωσαν νέα μέτρα-Τι ισχύει από αύριο
Επόμενο άρθροΓνωρίστε τα πρόσωπα της χρονιάς και ψηφίστε μέχρι 26 Δεκεμβρίου