Αρχική Special Topics «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Γεμάτο εκπλήξεις το Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Γεμάτο εκπλήξεις το Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar

0
Xristougenna
Διαφήμιση

Μια μεγάλη γιορτή έχει στηθεί ενόψει των Χριστουγέννων στους φιλόξενους χώρους του γνωστού φιλανθρωπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μέχρι και τις 22  Δεκεμβρίου 2021, μικροί και μεγάλοι θα βρουν πολλά παιχνίδια αλλά και προσωπικά, μοναδικά «δώρα αγάπης» σε απόλυτα προσιτές τιμές.

Στο φετινό Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar υπάρχει μία τεράστια συλλογή από ανδρικά, γυναικεία και παιδικά επώνυμα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, παιχνίδια, καλλυντικά και χριστουγεννιάτικα είδη, τα οποία θα διατίθενται με έκπτωση έως και 80% της αρχικής τους αξίας.

afisa

Όπως γίνεται γνωστό, όλα τα έσοδα από το Smile Bazaar θα ενισχύσουν το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού «ΤοΧαμόγελοτου Παιδιού» που στέκεται δίπλα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.

Το bazaar λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00π.μ. έως τις 8:00μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από τις 11:00π.μ. έως τις 8:00μ.μ.

Ενώ για την παρουσία των επισκεπτών, διευκρινίζεται ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 που προβλέπουνοι ελληνικές υγειονομικές αρχές.

Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο σε όλους τους χώρους του Οργανισμού, Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή, 5ος όροφος (πλησίον μετρό Αγ. Παρασκευής), θα είναι υποχρεωτική. Ενώ, θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Πατήστε στο παρακάτω link για να λάβετε οδηγίες κατεύθυνσης προς τον χώρο του bazaar: https://goo.gl/maps/kxgsk25zxnpnAPVB9

Διαφήμιση