Αρχική Ειδήσεις Δυναμική η ελληνική παρουσία στις δράσεις κατά της κλιματικής αλλαγής του ΟΗΕ

Δυναμική η ελληνική παρουσία στις δράσεις κατά της κλιματικής αλλαγής του ΟΗΕ

0
elaiodentra
Διαφήμιση

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της πλατφόρμας του ΟΗΕ, UNAI Hub SDG7, που λαμβάνονται μέσω διεθνούς συνεργασίας για την καταπολέμηση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, πληθαίνουν οι ελληνικές συμμετοχές που αναδεικνύουν την ευαισθητοποίηση της χώρας μας σε θέματα περιβάλλοντος.

Μετά την έκκληση του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Πολιτειών προς την παγκόσμια κοινότητα να αυξήσει τις φιλοδοξίες της στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ), που έχει τη διπλή ιδιότητα του Συντονιστή του Δικτύου για την Πράσινη Ενέργεια του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας των χωρών του Εύξεινου Πόντου (BSEC – GEN) και του Ακαδημαϊκού Κόμβου του ΟΗΕ για τον 7ο Στόχο της Βιώσιμης Ανάπτυξης (UNAI Hub SDG7), μετέχει και συνδράμει σε όλες τις δράσεις.

Το παράδειγμα της Hellenic Plants

Στο πλαίσο αυτής της πρωτοβουλίας «75UN – 75Trees UNAI SDG7», η Hellenic Plants με έδρα το Ξυλόκαστρο  Κορινθίας, ανακοίνωσε ότι θέτει ΔΩΡΕΑΝ 1.000 ελαιόδενδρα, ύψους 1.00-1.30m. 

Με επιστολή της μάλιστα η  εταιρεία Hellenic Plants εκφράζει την ετοιμότητα της να συνδράμει σε  αντίστοιχες δράσεις του BSEC – GEN στις χώρες του Οργανισμού Οικονομικής  Συνεργασίας του Εύξεινου Πόντου (BSEC)

Στη βάση της ως συγκεκριμένης προσφοράς και με στόχο την τρέχουσα φυτευτική περίοδο, η εταιρεία καλεί ενδιαφερόμενους φορείς και ιδιαιτέρως Δήμους, ΑΕΙ, Σχολεία, νομικές οντότητες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, που ενδιαφέρονται για τη δημιουργία αλσυλλίου με τουλάχιστον 100 ελαιόδενδρα, να επικοινωνήσουν με το ΚΕΠΑ (Δρ. Πόπη Κονιδάρη, τηλ. 210 727 5830).

Διαφήμιση