Αρχική Ειδήσεις SOS από Greenpeace – «Το Κλίμα δεν μπορεί να περιμένει»

SOS από Greenpeace – «Το Κλίμα δεν μπορεί να περιμένει»

0
Greenpeace unsplash
GREENPEACE: «Το κλίμα δεν μπορεί να περιμένει» ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ Thomas Lipke/Unsplash
Διαφήμιση

Ανοικτή πρόσκληση στους πολίτες όλου του πλανήτη απευθύνει η Οργάνωση για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος Greenpeace, για την ένωση δυνάμεων προς απαίτηση άμεσης λήψης μέτρων για την προστασία του κλίματος και διεκδίκησης του δικαιώματος ζωής σε έναν βιώσιμο πλανήτη.

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ

Η πρόσκληση σε δράση απευθύνετε σε τόνο άμεσο και επιτακτικό, στοχεύοντας στην κοινή λογική και την στιβαρή περιβαλλοντική συνείδηση όλων.
«Βρισκόμαστε σε κλιματική κρίση» αναφέρεται στην ανοικτή πρόσκληση της Greenpeace που επιχειρεί μία ωμή παράθεση των δεδομένων.
«Η άνοδος της θερμοκρασίας οδηγεί σε όλο και πιο συχνά ακραία καιρικά φαινόμενα και οι επιπτώσεις τους γίνονται όλο και πιο έντονες.
Οι εποχές όπως τις ξέρουμε χάνονται, πολλά οικοσυστήματα απειλούνται με κατάρρευση και χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τις περιουσίες τους ή τις σοδειές τους.
Στην Ελλάδα και στον κόσμο, το δικαίωμα όλων μας σε έναν υγιή και βιώσιμο πλανήτη καταπατάται.
Η χώρα μας απειλείται με αύξηση των καταστροφικών πυρκαγιών, εξαφάνιση των παράκτιων κοινοτήτων και ακτών, ξηρασία και ερημοποίηση αν δεν αναλάβουμε δράση τα επόμενα λίγα χρόνια».
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου ΕΔΩ
Denys Argyriou Unsplash

To memorandum με τους πολίτες του Κόσμου

΄«Ηρθε η ώρα να μας ακούσουν» τιτλοφορείται το «Σύμφωνο Συνεργασίας» Greenpeace – Πολιτών και το πλέν ηχηρό σύνθημα… «Τέρμα τα λόγια, ώρα για δράση».

Έλα μαζί μας και απαίτησε από την ελληνική κυβέρνηση και τις πετρελαϊκές εταιρείες:

  • Άμεση παύση έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων στην ελληνική γη και θάλασσα.
  • Επείγουσα αναθεώρηση του εθνικού ενεργειακού σχεδιασμού με βάση τις προσταγές της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας για τον 1,5°C και την Συμφωνία του Παρισιού.
  • Τώρα πρέπει εταιρείες και πολιτικοί να αναλάβουν την ευθύνη τους για την κλιματική κρίση και να πάρουν άμεσα μέτρα για να τη σταματήσουν.
Διαφήμιση