Αρχική Ειδήσεις Μετρό: Κλειστοί όλοι οι σταθμοί με εντολή ΕΛ.ΑΣ.

Μετρό: Κλειστοί όλοι οι σταθμοί με εντολή ΕΛ.ΑΣ.

0
metro
Διαφήμιση

Οι σταθμοί Σύνταγμα και Μοναστηράκι του Μετρό καθώς και o σταθμός Μοναστηράκι του ΗΣΑΠ, έχουν εκκενωθεί ύστερα από εντολή της Αστυνομίας. Η ΕΛ. ΑΣ. πραγματοποιεί προληπτική έρευνα λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε όλους τους σταθμούς του Μετρό και στη Γραμμή 1 δεν πραγματοποιείται το δρομολόγιο Θησείο – Αττική.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αμέσως διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών, εκκενώθηκαν οι δύο σταθμοί και βρίσκονται στο σημείο κλιμάκια πυροτεχνουργών του 5ου Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, καθώς και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά που ερευνούν τον χώρο.

Οι συρμοί παραμένουν στις αποβάθρες δίχως επιβάτες.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Σας ενημερώνουμε, ότι με εντολή της ΕΛ.ΑΣ εκκενώθηκαν και έκλεισαν όλοι οι σταθμοί των Γραμμών 2 & 3 του Μετρό, καθώς και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στους σταθμούς «ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ» & «ΣΥΝΤΑΓΜΑ», όπου και στεγάζεται και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας. Οι συρμοί παραμένουν στις αποβάθρες δίχως επιβάτες.

Στη Γραμμή 1 του Μετρό, η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς – Θησείο & Ομόνοια – Κηφισιά.

Αναμένεται εντός ολίγου η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς. Θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Διαφήμιση