Αρχική Ειδήσεις Κλίμα: Διεθνής βράβευση του κέντρου αειφορίας

Κλίμα: Διεθνής βράβευση του κέντρου αειφορίας

0
Ey6SCndW8AMoNoW
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Ο Νίκος Αυλώνας και το Κέντρο Αειφορίας (CSE) μπήκαν στη λίστα των 200 κορυφαίων οργανισμών από το Environmental & Energy Leader Magazine. Πρόκειται για ένα από τα πιο αξιόπιστα περιοδικά στη Βόρεια Αμερική για θέματα Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας. Στην ίδια λίστα, μεταξύ άλλων, μπήκαν επίσης οι Executive Leaders από τη Lego,  J&P Morgan CHASE , UN Global Compact (Ην.Πολιτείες), τη Ford, Phillips και η Metlife.

Η διεθνής αυτή βράβευση αφορά τη προσπάθεια βελτίωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρίας, τις επιδόσεις της στο φάσμα της βιωσιμότητας αλλά και συνολικότερα τη συμβολή του Κέντρου Αειφορίας στον τομέα της πιστοποιημένης εκπαίδευσης στελεχών και εξειδικευμένης υποστήριξης επιχειρήσεων και οργανισμών σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για διάκριση που λαμβάνει χώρα για 5η συνεχή χρονιά και έχει στόχο να αναδείξει τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που πρωτοπορούν και ηγούνται της παγκόσμιας αλλαγής (transformation), δημιουργώντας νέες λύσεις και καλές πρακτικές για να βοηθήσουν τις ίδιες ή άλλες επιχειρήσεις να επιτύχουν υψηλές επιδόσεις στην περιβαλλοντικό τομέα.

Το Κέντρο Αειφορίας είναι υπερήφανο για τη διάκριση αυτή και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την υποστήριξη επιχειρήσεων και στελεχών για έναν καλύτερο πλανήτη και ένα βιώσιμο μέλλον.

Tο Κέντρο Αειφορίας (CSE)

Το Κέντρο Αειφορίας συμπληρώνει φέτος δεκαέξι χρόνια υπεύθυνης λειτουργίας στην Ελλάδα από όπου και ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2005. Το Κέντρο Αειφορίας είναι κορυφαίος εκπαιδευτικός και συμβουλευτικός οργανισμός εξειδικευμένος στα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης και ΕSG στην Ελλάδα με σημαντικά διεθνή δραστηριοποίηση. Με συγκριτικό πλεονέκτημα την πολύχρονη εμπειρία επί θεμάτων ΕΚΕ και την εκτεταμένη τεχνογνωσία, προσφέρει υπηρεσίες ESG σε επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από το 2010 και έχει σχεδιάσει με επιτυχία στρατηγικές που ενισχύουν την καινοτομία και το υπεύθυνο επιχειρείν. Σήμερα το Κέντρο Αειφορίας δραστηριοποιείται σε 30 χώρες και 5 ηπείρους και διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο του περισσότερους από 120 πελάτες μεταξύ των οποίων κορυφαίοι οργανισμοί στον τομέα τους όπως είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΙΒ), Dubai Government, Εurochamber of Commerce και Fortune 500, Lloyds banking group, Coca Cola, Walmart, ABM, LCI.

Σχετικά με το Environment+Energy Leader

Το Environment+Energy Leader προσφέρει εδώ και 15 χρόνια επίκαιρη ενημέρωση για νέα της αγοράς, καλές πρακτικές και έρευνες γύρω από τα θέματα της βιωσιμότητας, του περιβάλλοντος και της ενέργειας, συμβάλλοντας καθοριστικά στις επιχειρηματικές αποφάσεις. Διαθέτει ένα εκτενές δίκτυο που περιλαμβάνει την ιστοσελίδα του, newsletters, προγράμματα απονομών, διοργάνωση webinars, εκθέσεις, αναλύσεις και συνέδρια για να προσφέρει ειδική γνώση και λύσεις σε στελέχη σχετικά με το πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις περιβαλλοντικής και ενεργειακής διαχείρισης με στόχο τη μείωση του κόστους, την αύξηση της αποτελεσματικότητας και την ελαχιστοποίηση της σπατάλης των πόρων. Το Environment+Energy Leader αποτελεί μέρος του Ομίλου Business Sector Media LLC.

Με πληροφορίες από skai.gr

 

Διαφήμιση