Αρχική Ειδήσεις Επέστρεψαν οι τροχονόμοι σε Σύνταγμα και Λευκό Πύργο

Επέστρεψαν οι τροχονόμοι σε Σύνταγμα και Λευκό Πύργο

0
troxonomoi2
O YΠOYPΓOΣ ΠPOΣTAΣIAΣ TOY ΠOΛITH ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ KAI O APXHΓOΣ THΣ EΛΛHNIKHΣ AΣTYNOMIAΣ ΣE EΘIMOTYΠIKH ΠPOΣΦOPA ΔΩPΩN ΣE TPOXONOMOYΣ ΣTHN ΠΛATEIA ΣYNTAΓMATOΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
Διαφήμιση

Επέστρεψαν και πάλι φέτος οι τροχονόμοι στα γνωστά τους εορταστικά «βαρέλια», στο πλαίσιο εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι τροχονόμοι δέχτηκαν ευχές και δώρα για το νέο έτος από εκπροσώπους των Αστυνομικών Διευθύνσεων, από εκπροσώπους κομμάτων αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ μεταξύ των τροχονόμων που βρέθηκαν μέσα στο «βαρέλι» για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία βρέθηκαν και γυναίκες.

troxonomoi4

Ο διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος Θωμάς Γέρμανος και η κ. Τζάνη σε δηλώσεις τους ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά και αναίμακτη, με όσο το δυνατόν λιγότερα τροχαία ατυχήματα, ενώ παράλληλα ζήτησαν από τους οδηγούς να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

troxonomoi5

Το «παρών» στο σημείο του Λευκού Πύργου έδωσαν -μεταξύ άλλων- ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι αντιπεριφερειάρχες Βούλα Πατουλίδου και Κώστας Γιουτίκας, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας και στελέχη της ηγεσίας της ΕΛΑΣ.

Ο κ. Καλαφάτης έστειλε τις πιο θερμές ευχές στους αστυνομικούς για το νέο έτος, λέγοντας πως κατά τη διάρκεια του χρόνου «βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες τους για να είναι στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος».

Ενώ ο κ. Ζέρβας, αναφερόμενος στο κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης, τόνισε πως η «πόλη μας χρειάζεται υποδομές, χρειάζεται το Μετρό, καλύτερες αστικές συγκοινωνίες, ποδηλατόδρομους, θέσεις στάθμευσης. Και για όλα αυτά όλοι πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο».

Oι ευχές του Συντάγματος

Το «βαρέλι» επέστρεψε και στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, ύστερα από απουσία ενός χρόνου, καθώς πέρσι η εκδήλωση είχε ματαιωθεί στο πλαίσιο του λοκντάουν.

troxonomoi1
O YΠOYPΓOΣ ΠPOΣTAΣIAΣ TOY ΠOΛITH ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
troxonomoi
O APXHΓOΣ THΣ EΛΛHNIKHΣ AΣTYNOMIAΣ ΣE EΘIMOTYΠIKH ΠPOΣΦOPA ΔΩPΩN ΣE TPOXONOMOYΣ ΣTHN ΠΛATEIA ΣYNTAΓMATOΣ. (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
Διαφήμιση