Αρχική Ειδήσεις Έφυγε ο Γιώργος Τράγκας «χτυπημένος» από κορωνοϊό

Έφυγε ο Γιώργος Τράγκας «χτυπημένος» από κορωνοϊό

0
Ï ÄÇÌÏÓÉÏÃÑÁÖÏÓ ÃÉÙÑÃÏÓ ÔÑÁÃÊÁÓ ÖÙÔÏ ÁÑ×ÅÉÏ
Γιώργος Τράγκας ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Διαφήμιση

Κατέληξε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία», ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση για τον θάνατό του, που εξέδωσε το νοσοκομείο «Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, επικεφαλής του κινήματος ‘Ελεύθεροι Άνθρωποι’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ.

Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘Η ΣΩΤΗΡΙΑ’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

Ο δημοσιογράφος αρνούνταν να εμβολιαστεί παρότι ταλαιπωρούνταν από υποκείμενα νοσήματα. Στις 30 Νοεμβρίου, με ανάρτησή του είχε γνωστοποιήσει ότι διαγνώσθηκε με κορωνοϊό αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Χορεύω τανγκό με τον COVID-19».
Λίγες μέρες μετά, στις 4 Δεκεμβρίου, επιβαρύνθηκε η υγεία του και εισήχθη στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Μαζί του και η σύζυγός του Μαρία Καρρά η οποία επίσης νόσησε και επίσης είναι ανεμβολίαστη.

Η ζωή του

Γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 1949, στο Μεταξουργείο. Ο πατέρας του εργαζόταν ως γυναικολόγος. Ξεκίνησε να αρθρογραφεί σε τοπικά μέσα από μικρή ηλικία και εργάσθηκε στο περιοδικό Εικόνες της Ελένης Βλάχου, ενώ συνέχισε να εργάζεται στις αθλητικές σελίδες της Μεσημβρινής καλύπτοντας ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Βασικός σταθμός στην πορεία του ήταν η εφημερίδα Βραδυνή, στην οποία και εργάστηκε επί σειρά ετών. Υπήρξε και αστυνομικός ρεπόρτερ επί σειρά ετών, πριν ασχοληθεί με το πολιτικό ρεπορτάζ.

Εκτός από δημοσιογράφος, στο χώρο του τύπου έχει διατελέσει και εκδότης των εντύπων «Χώρα», «Crash» και «Ανεξαρτησία».

Σε τηλεοπτικό επίπεδο παρουσίαζε τις εκπομπές Χωρίς Αναισθητικό και Viva, Ελεύθερος Σκοπευτής και άλλες εκπομπές. Συμμετείχε επίσης σε κεντρικά δελτία ειδήσεων διάφορων τηλεοπτικών σταθμών ως πολιτικός σχολιαστής.

 

 

Διαφήμιση