Αρχική Ειδήσεις Dogecoin: Με νέο τιτίβισμα ο Έλον Μάσκ κυριαρχεί στην Crypto παρτίδα

Dogecoin: Με νέο τιτίβισμα ο Έλον Μάσκ κυριαρχεί στην Crypto παρτίδα

0
Διαφήμιση

Ξέφρενη κούρσα ανόδου καταγράφει σήμερα το Dogecoin, ένα κρυπτονόμισμα που δημιουργήθηκε ως «αστείο» από κάποιους developers. Μόχλος πίεσης στο crypto νόμισμα για άλλη μια φορά ο Έλον Μάσκ και η πετυχημένη συνταγή των τιτιβισμάτων. Λίγα λεπτά μετά την ανάρτησή του στο Twitter το crypto Dogecoin «εκτοξεύτηκε» κατά 20%.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Έλον Μασκ ανήρτησε στο Twitter ότι η εταιρεία του θα διαθέσει ορισμένα προϊόντα στην αγορά του Dogecoin.

Το Dogecoin, στον απόηχο της ανακοίνωσης καταγράφει ράλι ανόδου, στο +18%, πλησιάζοντας τα 0,19 δολάρια.

Τα «χρυσά» τιτιβίσματα του εκατομμυριούχου

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία είχε οδηγήσει σε ράλι και το Bitcoin όταν άρχισε να το δέχεται για αγορά αυτοκινήτου, απόφαση που κράτησε μόλις δύο μήνες. Έκτοτε, σταμάτησε να δέχεται το κρυπτονόμισμα ως μέσο πληρωμής, λόγω των έντονων ανησυχιών για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της «εξόρυξης» Bitcoin, η οποία και απαιτεί τεράστιες ποσότητες ενέργειας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου 1,5 μήνα είχε επανέλθει με επαίνους για το Dogecoin, χαρακτηρίζοντάς το ως το κρυπτονόμισμα «του λαού».

«Πολύς κόσμος με τον οποίο μιλάω στις γραμμές παραγωγής της Tesla ή στην κατασκευή πυραύλων στη Space X κατέχουν Doge. Δεν είναι ειδήμονες της αγοράς ή άνθρωποι της τεχνολογίας στη Silicon Valley. Γι αυτό αποφάσισα να στηρίξω το Doge -είναι το κρυπτονόμισμα του λαού» είχε γράψει χαρακτηριστικά στο Twitter.

Διαφήμιση