Αρχική Επιχειρείν Αναδιάρθρωση στο Twitter

Αναδιάρθρωση στο Twitter

0
twitter
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Ο νέος διάδοχος του  Twitter  Parag Agrawal, διαδεχόμενος τον Jack Dorsey, προχώρησε σε μια αναδιάρθρωση εις βάθος αλλάζοντας την διοικητική ομάδα του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο το Twitter είχε θέσει στόχο τα ετήσια έσοδα να είναι τουλάχιστον 7,5 δισ. δολάρια έως το 2023. Το προηγούμενο έτος τα έσοδα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης κυμαίνονταν στα 3,7 δισ. δολάρια.

Με αυτόν τον στόχο,  οι  Michael Montano και Dantley Davis που μέχρι τώρα ήταν επικεφαλής για τον σχεδιασμό και την έρευνα, θα παραμείνουν ως σύμβουλοι για το πρώτο τρίμηνο του 2022 αλλά καλούνται να αποχωρήσουν από τις τωρινές θέσεις τους ως επικεφαλής στις 31 Δεκεμβρίου. Οι συγκεκριμένες θέσεις θα καταργηθούν τελείως και δημιουργούνται τρεις θέσεις γενικών διευθυντών για τους τομείς Καταναλωτών, Εσόδων και Τεχνολογίας, τις οποίες θα αναλάβουν οι Kayvon Beykpour, Bruce Falck, Nick Caldwell. Αυτοί, θα έχουν την ευθύνη για τον τομέα του ο καθένας τόσο για την έρευνα όσο και για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων ή υπηρεσιών.

Η Lindsey Iannucci ορίστηκε διευθύντρια προσωπικού και αντιπρόεδρος επιχειρήσεων. Να σημειωθεί ότι ήδη από τις 29 Νοεμβρίου είχε παραιτηθεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ο συνιδρυτής της εταιρείας Τζακ Ντόρσεϊ  , παραχωρώντας τα ηνία στον μέχρι πρότινος επικεφαλής του τεχνολογικού τομέα, τον Παράγκ Αγκραβάλ.

Αλλαγές στους κανονισμούς

Αλλαγές έχουν ξεκινήσει ήδη από τα τέλη Νοεμβρίου και στον τρόπο λειτουργίας του μέσου . Μέσα σε αυτό το πλαίσιο διαφοροποιήσεων έχουν ήδη αλλάξει τα δεδομένα με βάση την πολιτική προσωπικών δεδομένων.

Συγκεκριμένα, ο Twitter Inc ανακοίνωσε  ότι δεν θα επιτρέπει στο εξής την ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο στην πλατφόρμα του χωρίς τη συγκατάθεση του προσώπου που εικονίζεται σ’ αυτά. Επιπλέον, απαγορεύεται να δημοσιοποιούνται στοιχεία όπως τηλέφωνα, διευθύνσεις και ταυτότητες άλλων προσώπων.

«Όταν ενημερωνόμαστε από τα εικονιζόμενα πρόσωπα ή από εκπροσώπους τους, ότι δεν συναίνεσαν στο μοίρασμα των φωτογραφιών ή των βίντεό τους, θα τα αφαιρούμε» ανέφερε στο μπλογκ του το Twitter.

Με πληροφορίες από naftemporiki

 

Διαφήμιση