Αρχική Υγεία - Διατροφή Ο ΕΟΦ προχώρησε στην ανάκληση γνωστού συμπληρώματος διατροφής

Ο ΕΟΦ προχώρησε στην ανάκληση γνωστού συμπληρώματος διατροφής

0
ΕΟΦ
ΕΟΦ (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Διαφήμιση
Σύνταξη: ecozen.gr

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΦ η ανάκληση συγκεκριμένης παρτίδας πολύ γνωστού συμπληρώματος διατροφής αποφασίστηκε «λόγω παρουσίας αιθυλενοξειδίου σε α’ ύλη που χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή του».

Πρόκειται για το συμπλήρωμα διατροφής LANES MEMORY 30 tabs (πολυβιταμίνες) και η ανάκληση αφορά την παρτίδα 0121 με ημερομηνία λήξης 1/2023.

Όπως αναφέρεται στη νανακοίνωση, ο ΕΟΦ αποφάσισε «την ανάκληση της παρτίδας 0121 του συμπληρώματος διατροφής LANES MEMORY 30 tabs με ημ. λήξης 1/2023, της εταιρείας LANES MEMORY 30 tabs, λόγω παρουσίας αιθυλενοξειδίου σε α’ ύλη που χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή του. Το προϊόν διακινείται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ.

Η απόφαση εκδόθηκε με σκοπό να ενισχύσει την εθελοντική ανάκληση της εταιρείας ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ, η οποία οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους πελάτες της, προκειμένουνα το αποσύρουν από την αγορά.

Τα σχετικά παραστατικά πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΟΦ.

πολυβιταμίνες

Διαφήμιση