Αρχική Ελλάδα Φ. Γεννηματά: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα ειλεού – Αποσύρεται από τις εσωκομματικές...

Φ. Γεννηματά: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα ειλεού – Αποσύρεται από τις εσωκομματικές εκλογές

0
Φωφη Γεννηματα
Εικόνα: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται στο Κίνημα Αλλαγής μετά την απόσυρση της Φώφης Γεννηματά  από τη διεκδίκηση της ηγεσίας. Η Φ. Γεννηματά εισήχθη εκτάκτως χθες το βράδυ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με συμπτώματα ατελούς ειλεού, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου.

«Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου.

Με ανάρτησή της στο Twitter, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει ως υποψήφια στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΚΙΝΑΛ, αφού η επιδείνωση της υγείας της, δεν της το επιτρέπει.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Ν. Ανδρουλάκης: Ταχεία ανάρρωση

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στη Φώφη Γεννηματάενώ ανακοίνωσε ότι αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα.

Η ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη:

Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα.

andoylidakis

Ανδρέας Λοβέρδος: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος

Είμαι δίπλα στη Φώφη Γεννηματά ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος, τονίζει σε ανάρτησή του ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος αναφέρει ότι από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ νοσηλεύεται, επικοινώνησε με τους στενούς συνεργάτες της.

Γ. Οικονόμου: Η σκέψη μας είναι κοντά της

«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση ξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας “Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει» τόνισε σε ανάρτησή του. “Περαστικά” ευχήθηκαν και ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. και ο Γ. Βαρουφάκης

 

Διαφήμιση