Αρχική Ελλάδα Στις 12.00 η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα – Πολιτική αντιπαράθεση για τις...

Στις 12.00 η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα – Πολιτική αντιπαράθεση για τις πυρκαγιές

0
Τσίπρας
Διαφήμιση

«Κόκκινο» αναμένεται να χτυπήσει η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ καθώς στην σημερινή συνέντευξη τύπου ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να επιχειρήσει μια συνολική αποτίμηση της διαχείρισης της κατάστασης και να ασκήσει έντονη κριτική στην κυβέρνηση για λάθη και παραλείψεις.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο κ. Τσίπρας θα αναφερθεί στην οργή του κόσμου στην Εύβοια, τη βόρεια Αττική, την Ηλεία, τη Μάνη και σε άλλα μέρη, η οποία είναι εντονότατη, όπως εκτιμά. Θα υποστηρίξει ότι η Ελλάδα κάηκε με 2 μποφόρ και οι δυνάμεις κατάσβεσης δεν επενέβησαν έγκαιρα για να οριοθετήσουν τα μέτωπα. Και, στην Εύβοια ειδικά, όπως θα αναφέρει, θα καταγγείλει ότι ο κρατικός μηχανισμός εμφανίστηκε, αφού το νησί καιγόταν επί μία εβδομάδα.

Ο κ. Τσίπρας θα κατηγορήσει επίσης την κυβέρνηση ότι κρύφτηκε εδώ και μια εβδομάδα και θα α επικρίνει, επίσης, τον Κυριάκο Μητσοτάκη για «σκηνοθετημένο διάγγελμα».

«Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να προκαλεί την κοινωνία με την επικοινωνία», υπογράμμισε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωσή του σχολιάζοντας το διάγγελμα του πρωθυπουργού, τον οποίο χαρακτηρίζει «απολύτως έξω από το κλίμα της κοινωνίας και αμετανόητο».

Διαφήμιση