Αρχική Ειδήσεις Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς

0
χαρδαλιας
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Γ.N.Ν. Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων (“Αγία Όλγα“).Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, του τοποθετήθηκαν δύο στεντ και πλέον δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Ο κ. Χαρδαλιάς βρισκόταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας όταν συνέβη το περιστατικό. Το τελευταίο δεκαήμερο βρισκόταν σε πολύ μεγάλη ένταση λόγω των πυρκαγιών που έπληξαν το τελευταίο διάστημα την χώρα.

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του Γ.Ν.Ν. Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων (“Αγία Όλγα“), Χαράλαμπος Πρίφτης.

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας

Σε ανακοίνωσή της η Πολιτική Προστασία αναφέρει ότι την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

Επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε ο κ. Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ευχετήρια μηνύματα

Πολλές οι ευχές για γρήγορη ανάρρωση, όπως το μήνυμα που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Ευχόμαστε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του»

Αλλά και μέσω του Twitter από το Κίνημα Αλλαγής και τον εκπρόσωπό του, Παύλος Χρηστίδης:

«Το Κίνημα Αλλαγής εύχεται περαστικά στον Ν. Χαρδαλιά, καλή και γρήγορη ανάρρωση»

Επίσης, μέσω των λογαριασμών τους στο Twiter του ευχήθηκαν και οι κ. Βαρβιτσιώτης και κ. Δένδιας.

 

 

 

 

Διαφήμιση