Αρχική Τουρισμός Τουρισμός: Η Γερμανία βάζει την Ελλάδα στις περιοχές κινδύνου

Τουρισμός: Η Γερμανία βάζει την Ελλάδα στις περιοχές κινδύνου

0
τουρισμός, Ελλάδα
Εικόνα: unsplush/Hans Reniers
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Στις περιοχές ”υψηλού κινδύνου” εντάσσει η γερμανική κυβέρνηση από την Κυριακή την Ελλάδα, την Ολλανδία και τμήματα της Δανίας λαμβάνοντας υπόψη την εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων της νόσου Covid.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του επιδημιολογικού ινστιτούτου Robert Κoch, λόγω της της απότομης αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων του κορωνοιού, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας θα συμπεριλάβει τη χώρα μας, την Ολλανδία και τμήματα της Δανίας στις «περιοχές κινδύνου».

Η ανακοίνωση του «Robert Koch Institute» σημαίνει ότι το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί τους τουρίστες που θέλουν να ταξιδέψουν στις χώρες αυτές ότι τα κρούσματα του κορωνοιού είναι αυξημένα.

Για την Ολλανδία και την πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη, αυτό έχει επίσης πρακτικές συνέπειες: Όποιος εισέλθει στη Γερμανία δια ξηράς και δεν έχει εμβολιαστεί ή νοσήσει από κορονοιό, θα υποχρεούται να υποβληθεί εκ νέου σε τεστ Covid.

Τέλος, το γερμανικό δίκτυο n-tv σχολιάζει: ”Ελλάδα και Ολλανδία, δύο δημοφιλείς προορισμοί διακοπών για τους Γερμανούς περιλαμβάνονται από την Κυριακή στη λίστα κινδύνου”.

Με πληροφορίες του DW

Διαβάστε επίσης:  Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ: Τέσσερις νέες δράσεις της πολιτείας
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΥδατοδρόμια: Διευρύνεται το δίκτυο Στερεάς Ελλάδας – Ενενήντα συνολικά στη χώρα
Επόμενο άρθροNord Stream 2: Ο ρωσικός αγωγός στο επίκεντρο Μπάιντεν – Μέρκελ