Αρχική Πολιτισμός Τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο (Βίντεο)

Τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο (Βίντεο)

0
ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ.2
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και πολυάριθμοι θαυμαστές στον Τόλη Βοσκόπουλο. Συγκλονισμένοι όλοι, με τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία, να αποχαιρετούν τον αγαπημένο άνθρωπο της ζωής τους.

Μεγάλη αγάπη του κόσμου και στον αποχαιρετισμό

Χειροκροτήματα, τραγούδια και δάκρυα κυρίαρχησαν το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο. Για τον άνθρωπο που με τη μαγική του φωνή συντρόφευσε τον έρωτα, τη χαρά και τη θλίψη μας και αγαπήθηκε όσο λίγο. «Αθάνατος», “ανεπανάληπτος'”. Υπό τη συνοδεία μουσικών με μπουζούκι και κλαρίνο, στο ρυθμό των ανεπανάληπτων επιτυχιών του. «Τα λόγια μας δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη για την απώλεια. Στις μεγάλες συναυλίες του σωματείου μας ήσουν πάντα παρών. Σε ευχαριστούμε και σε αποχαιρετούμε. Η ανάμνηση σου θα είναι πάντα ζωντανή γεμάτη καλοσύνη και φως», ανέφερε το Σωματείο Τραγουδιστών.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Πλήθος πσρουσιών

Στην τελετή παρέστησαν, μεταξύ άλλων, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο αν. υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Οι καλλιτέχνες-συνάδελφοί του η Ζωζώ Σαπουτζάκη Αντώνης Ρέμος, Λευτέρης Πανταζής, Βασίλης Παϊτέρης. Οι Αντύπας, Μαρία Ιωαννίδου, Γιώργος Μαζωνάκης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Θερμό αντίο εκ μέρους του δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας απηύθυνε η Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Αγγελική Γυπάκη. ” Αποχαιρετούμε σήμερα με βαθιά θλίψη το μεγάλο αυτό καλλιτέχνη και άνθρωπο. Ο Τόλης ήταν ο τροβαδούρος του έρωτα και της αγάπης που εξήρε με τα τραγούδια του τα πιο τρυφερά συναισθήματα του λαού μας. Τόλη, ήσουν και θα είσαι πάντα …ο ανεπανάληπτος. Καλό κουράγιο, Άντζελα και Μαρία.  Τόλης ταξίδεψε στην αιώνια γαλήνη, στο σπίτι μας, γιατί εκεί είναι το σπίτι όλων μας. Θα είναι όμως πάντα δίπλα σας και δίπλα μας. Με τις θύμησες και τα τραγούδια του”.

Παρόν ήταν και πλήθος κόσμου, παρά τα αυστηρά μέτρα και την έκκληση της οικογένειας λόγω πανδημίας. Θέλησε να απευθύνει το ύστατο χαίρε στο σπουδαίο καλλιτέχνη, τον Τόλη Βοσκόπουλο, που σφράγισε πολύτιμες στιγμές της ζωής του.

 

Διαφήμιση