Αρχική Αφιερώματα Ρομποτικά ζώα στα πάρκα- Τα πανέξυπνα θηλαστικά στη θάλασσα

Ρομποτικά ζώα στα πάρκα- Τα πανέξυπνα θηλαστικά στη θάλασσα

0
fungie δελφίνι
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Με περισσότερα από 3.000 δελφίνια σε αιχμαλωσία παγκοσμίως, μια εκστρατεία crowdfunding που ονομάζεται “Dolphin Spirit” επιδιώκει να μεταφέρει τα θαλάσσια πάρκα σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Η Edge Innovations προσπαθεί να φανταστεί εκ νέου τη βιομηχανία θαλάσσιων πάρκων, αντικαθιστώντας ζωντανά δελφίνια με εντελώς ζωντανές, animatronik εκδόσεις αυτών των υπέροχων και έξυπνων θηλαστικών.

Για να το κάνει αυτό, η Edge διεξάγει μια εκστρατεία crowdfunding για να αναπτύξει και να ξεκινήσει μια ζωντανή εκπομπή με ένα δελφίνι ρομπότ το καλοκαίρι του 2022.

Χρησιμοποιώντας τη ρομποτική τεχνολογία δελφινιών και την εμπειρία αφήγησης, η Edge Innovations θέλει να ”συνεχίσει να εκπληρώνει την επιθυμία του κοινού να διασκεδάζεται και να εκπαιδεύεται από αυτά τα μαγικά πλάσματα. Θα προχωρήσουμε πέρα ​​από τα ακροβατικά των δελφινιών – μια πράξη τσίρκου – και θα προσφέρουμε νέους τύπους στενών και προσωπικών αλληλεπιδράσεων”.

Η ομάδα του Edge Innovations διευθύνεται από τον Walt Conti , ο οποίος βοήθησε στη δημιουργία animatronics για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές όπως το ” Free Willy “, ” Flipper ” και “The Abyss”, καθώς και η Disney Avatar Land και το Jurassic World, και ο Roger Holzberg , πρώην αντιπρόεδρος / δημιουργικός σκηνοθέτης από την Walt Disney Imagineering και τον συγγραφέα της ταινίας Imax “The Living Sea “.

Οι συνεισφορές θα χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δύο πρώτων ρομποτικών δελφινιών ωκεανών με ελεύθερη κολύμβηση, καθώς και το σχεδιασμό και τη λειτουργία του πιλοτικού αξιοθέατου που θα αποδείξει στον κόσμο ότι αυτά τα ζώα δεν χρειάζεται πλέον να φυλακίζονται για όλους μας, ώστε να ζήσουμε τη μαγεία τους.

Με πληροφορίες της Deeper Blue

 

Διαφήμιση