Αρχική Special Topics Marina Tower: Ο πρώτος πράσινος ουρανοξύστης της χώρας στο Ελληνικό (Βίντεο)

Marina Tower: Ο πρώτος πράσινος ουρανοξύστης της χώρας στο Ελληνικό (Βίντεο)

0
MARINA TOWER
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Ο πρώτος πράσινος ουρανοξύστης της χώρας, με την ονομασία Marina Tower παρουσιάστηκε σήμερα εικονικά. Το φιλόδοξο έργο θα υλοποιηθεί από τη Lamda Development μέσα στην ερχόμενη πενταετία στο Ελληνικό. Συγκεκριμένα στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά.

Περιβαλλοντικές πρακτικές

Ο Marina Tower θα αποτελεί έναν από τους πιο πράσινους ουρανοξύστες παγκοσμίως. Ως υπόδειγμα βιώσιμου σχεδιασμού, ενσωματώνοντας τις βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές. Καθώς και τα πλέον σύγχρονα διεθνώς πρωτόκολλα ασφάλειας, σύμφωνα με την εταιρεία.

Πανοραμικά διαμερίσματα

Κάθε διαμέρισμα του Marina Tower θα διαθέτει πανοραμική θέα στον Αττικό ουρανό, το Σαρωνικό, το υπό κατασκευή πάρκο και βεβαίως το βουνό. Ήδη έχει ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές από την εταιρεία.
https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-07/elliniko-ouranoksistis-lamda-marina-tower-3.jpg.webp?itok=11qTwuXr
Χτισμένος πάνω στη θάλασσα, ο ουρανοξύστης υπόσχεται ευρύχωρα μπαλκόνια, κήπο και πρόσβαση σε  ιδιωτικές πισίνες.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-07/elliniko-ouranoksistis-lamda-marina-tower-8.jpg.webp?itok=NKzogCRv

Κεντρικός άξονας το πράσινο

«Ένα μοναδικό κτήριο για τα ελληνικά αλλά και παγκόσμια δεδομένα. Ένα αρχιτεκτονικό τοπόσημο, το οποίο θα προσδώσει το στίγμα της συνολικής ανάπλασης. Με κεντρικό άξονα το πράσινο, τον σεβασμό στο περιβάλλον, την ποιότητα ζωής. Στο Ελληνικό θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο παγκόσμιο πρότυπο αστικής ανάπτυξης. Θα αποτελέσει το σημείο εκκίνησης μιας νέας εποχής για τη χώρα μας και για όλους τους Έλληνες», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου.

Πρότυπο αστικής ανάπλασης

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Foster+Partners υπογράφει τη μελέτη και το σχεδιασμό του φιλόδοξου κτηρίου.
«Το masterplan του Ελληνικού δημιουργεί νέα πρότυπα αστικής ανάπτυξης. Συνδυάζει νέους τρόπους διαβίωσης, εργασίας και ψυχαγωγίας. Η πρόταση μας για το Marina Tower βασίζεται σε βασικές αρχές βιώσιμου σχεδιασμού» ανέφερε η Antoinette Nassopoulos-Erickson από τη Foster + Partners.

 

Διαφήμιση