Αρχική Πολιτισμός Στην έκθεση του ΟΚΑΝΑ «Διαδρομές» ο Β. Κικίλιας

Στην έκθεση του ΟΚΑΝΑ «Διαδρομές» ο Β. Κικίλιας

0
οκανα εκθεση1
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, επισκέφθηκε την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Διαδρομές». Η έκθεση του ΟΚΑΝΑ φιλοξενείται στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.

Οι νικητές εκθέτουν

Το εκτιθέμενο φωτογραφικό υλικό προέρχεται από τη Λέσχη Φωτογραφίας του Εξειδικευμένου Κέντρου Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ένταξης (ΕΚΚΕΕ) του ΟΚΑΝΑ. Απαρτίζεται από φωτογραφίες των πρώην ουσιοεξαρτημένων μελών του. Δηλαδή όλων όσοι νίκησαν την εξάρτηση και επανεκκίνησαν τη ζωή τους.  Ο υπουργός Υγείας περιηγήθηκε στην έκθεση μαζί με τον πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ Θανάση Θεοχάρη. Συνομίλησε με ωφελούμενους των οποίων οι φωτογραφίες εκτίθενται.

οκανα εκθεση2

Μήνυμα ζωής

“Είναι ένα μήνυμα δημιουργίας, ένα μήνυμα ψυχικής ευφορίας, ένα μήνυμα ζωής. Κι εμείς αγκαλιάζουμε όλους τους συνανθρώπους μας. Ειδικά σε αυτά τα πολύ υψηλού επιπέδου επιστημονικά προγράμματα. Δείχνουν αλληλεγγύη, κοινωνική αλληλεπίδραση, συνοχή και αγάπη. Κυρίως για αυτούς οι οποίοι σε κάποια στιγμή της ζωής τους ενδεχομένως να μην έχουν, να μη μπορούν” ανέφερε ο κ. Κικίλιας. “Είδα φωτογραφίες και καλλιτεχνική οπτική με πολύ ταλέντο. Τη ζηλεύω πρέπει να πω, συγχαρητήρι. Και ελπίζω να μας δοθεί ξανά η ευκαιρία να βρεθούμε σε τέτοιου είδους εκθέσεις ή άλλες δραστηριότητες που προβάλλουν το ταλέντο των ωφελούμενών μας και το μεράκι τους για δημιουργία”.

 

 

Διαφήμιση