Αρχική COVID-19 Πανελλαδικές: Αύριο το πρώτο τεστ Covid-19 για όλους τους υποψηφίους

Πανελλαδικές: Αύριο το πρώτο τεστ Covid-19 για όλους τους υποψηφίους

0
testcovid2 1025x559 1
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα πρέπει αύριο, Πέμπτη, να κάνουν το πρώτο διαγνωστικό τεστ covid-19, καθώς τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, ξεκινούν οι Πανελλήνιες για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και την Τρίτη 15 Ιουνίου, των ΕΠΑΛ.

Οι υποψήφιοι, καθώς και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας που συμμετέχουν στη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα έχοντας μαζί τους βεβαίωση αρνητικού τεστ (self-test, PCR ή rapid test).

Το πρώτο test για τους υποψηφίους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων θα γίνει την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Πέμπτη 10 έως και την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Το δεύτερο test για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Παρασκευή 18 έως τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021.

Για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων το δεύτερο test θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από το Σάββατο 19 έως την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.

Διαβάστε ακόμη: Το σύμπλεγμα βιταμινών Β: Ο καλύτερος σύμμαχος στις πανελλήνιες

 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΙαπωνία: Εγκυμοσύνη πάντα αυξάνει τις τιμές των μετοχών εστιατορίων
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Συνεδριάζουν για απαγόρευση κυκλοφορίας και μουσική