Αρχική Μεταφορές ΟΣΕΘ: Διπλάσια δρομολόγια για τις παραλίες το καλοκαίρι

ΟΣΕΘ: Διπλάσια δρομολόγια για τις παραλίες το καλοκαίρι

0
ΟΣΕΘ
Διαφήμιση

Με απόφαση του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης αυξάνεται, από Πέμπτη, 1 Ιουλίου και μέχρι την Τρίτη 31 Αυγούστου, ο αριθμός των καθημερινών δρομολογίων της λεωφορειακής γραμμής 77Η που εκτελεί το δρομολόγιο «Επανομή – Ποταμός». 

Σημειωτέον ότι η γραμμή 77Η λειτουργεί μόνον τη θερινή περίοδο, με οκτώ δρομολόγια ημερησίως, προς την δημοφιλή παραλία του Ποταμού Επανομής και φέτος δρομολογήθηκε νωρίτερα: στις 5 Ιουνίου.

Ωστόσο, η κάλυψη των αυξημένων αναγκών μετακινήσεων προς περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, μετά μάλιστα από την άρση των πολύμηνων περιορισμών στις μετακινήσεις, οδήγησαν τον ΟΣΕΘ στην απόφαση αύξησης των προγραμματισμένων δρομολογίων. 

«Αποφασίσαμε για άλλη μια φορά τον υπερδιπλασιασμό των δρομολογίων που θα εκτελεί καθημερινά η λεωφορειακή γραμμή 77Η. Έτσι, από την 1η Ιουλίου θα εκτελούνται 17 από 8 δρομολόγια, δίνοντας στους Θεσσαλονικείς, στους κατοίκους των περιοχών και τους επισκέπτες διεξόδους δροσιάς», τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Τόσκας.

 

Διαβάστε επίσης:  Ανησυχία στην Τουρκία για την επίσκεψη Μπλίνκεν στην Ελλάδα
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠόνοι σπονδυλικής στήλης: Πρωτοποριακή θεραπεία με εμφυτεύματα
Επόμενο άρθροΑΡΧΕΛΩΝ: Στην παραλία με τον Υφ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας για μια δόση ελευθερίας