Αρχική Πολιτισμός O Dior γιορτάζει την Επανάσταση του 1821 στην Αθήνα – Η επίδειξη...

O Dior γιορτάζει την Επανάσταση του 1821 στην Αθήνα – Η επίδειξη στο Καλλιμάρμαρο (Βίντεο)

0
kallimarmaro
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Ο Dior γιορτάζει την Επανάσταση του 1821. Tα παγκόσμια φώτα της μόδας είναι στραμμένα σήμερα στην Αθήνα. Αυτήν την ώρα ο διάσημος  οίκος παρουσιάζει τη συλλογή του Cruise 2022, στο Καλλιμάρμαρο. Αφιερωμένη στο «Phos» και το «Kallos»

Το παρών τους δίνουν εκπρόσωποι του πολιτικού, καλλιτεχνικού και  επιχειρηματικού χώρου. Στους ξένους επισήμους ξεχώρισε η Κατρίν Ντενέβ.

 

«Dior celebrates Greece»: Δημιουργίες με ελληνικές πρώτες ύλες

Ο γενικός τίτλος της δράσης είναι «Dior celebrates Greece». Οι δημιουργίες ετοιμάστηκαν στην Ελλάδα με ελληνικά υφάσματα και πρώτες ύλες. Από Ελληνίδες και Έλληνες τεχνίτες και δημιουργούς. Με στόχο την προβολή της ελληνικής παράδοσης και παράλληλα του ταλέντου και της τεχνογνωσίας των Ελλήνων στο χώρο αυτό.

SOUNIO
Εικόνα: UNSPLASH/Cristina Gottardi

Από το Καλλιμάρμαρο σε όλον τον κόσμο…


Η εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο μεταδίδεται ζωντανά διεθνώς.
Οι έννοιες «Phos» και «Kallos»  που ξεκίνησαν να λάμπουν πριν 2.500 χρόνια στην Αθήνα είναι απόλυτα ταυτισμένες με τις αισθητικές αξίες και την ποιότητα που πρεσβεύει ο οίκος. Σε αυτό το πλαίσιο σχεδιάστηκε και το αίτημα για την παρουσίαση της νέας ειδικής συλλογής στη χώρα μας.

ACROPOLIS
Εικόνα: UNSPLASH/
Constantinos Kollias

…Και στην Ακρόπολη

Ο Dior θα πραγματοποιήσει φωτογραφίσεις σε εμβληματικά σημεία. Όπως στην Ακρόπολη, το Ηρώδειο, την Αρχαία Αγορά, το Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο και το ναό του Διός στη Νεμέα.

Διαφήμιση