Αρχική Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Α.Π.Ε KiEFER: Περιβαλλοντική δράση στην Κοζάνη

KiEFER: Περιβαλλοντική δράση στην Κοζάνη

0
kiefer
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Περιβαλλοντική δράση στην Κοζάνη διοργάνωσε η kIEFER. Σε συνεργασία με τις «Κοζανίτισσες Μαμάδες» προχώρησε στον καθαρισμό του δάσος στο Υπαίθριο Θεατράκι και σε ολόκληρο το αλσύλλιο προς τον Άγιο Νικάνορα.

Ενέργεια με περιβαλλοντική ευαισθησία

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, η kIEFER επέλεξε τη δημιουργική δράση στη Κοζάνη. Για να στείλει, για μια ακόμη φορά, το μήνυμα πως
«Δημιουργούμε Ενέργεια» με σεβασμό στο περιβάλλον και τους πολίτες.  Το δικό τους «στίγμα» στην εκδήλωση έδωσαν οι «μικροί μας φίλοι». Δεκάδες μαθητές του δημοτικού συμμετείχαν στα διάφορα διαδραστικά παιχνίδια με τον animater, ενώ υπήρξε και face painting.

Συλλογή 2.400 lt σκουπιδιών

Με καλύτερους όρους πλέον, το δάσος στο Υπαίθριο Θεατράκι και ολόκληρο το αλσύλλιο προς τον Άγιο Νικάνορα, μπορούν να φιλοξενήσουν «μικρούς» και «μεγάλους». Με την
πρωτοβουλία της kIEFER συγκεντρώθηκαν περί τις 40 σακούλες των 60 λίτρων σκουπίδια, κυρίως πλαστικά και συσκευασίες.

Δώρα στους μικρούς φίλους

Με προσανατολισμό και ανησυχία στην ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης στους «μικρούς μας φίλους», η kIEFER «επιβράβευσε» τους μαθητές με οικολογικές τσάντες,  μπλούζες, καπέλα και φουρφούρια.  
Με μακρόχρονη παρουσία στην περιοχή της Κοζάνης, η kIEFER επιλέγει να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας. Αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και δράσεις που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών. Ταυτόχρονα «υπηρετούν» τη στρατηγική δέσμευση της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Η kIEFER αποτελεί μια από τις πιο δραστήριες ελληνικές εταιρείες στο ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα των ανανεώσιμων μορφών
ενέργειας. Στο ενεργητικό της έχει την ανάπτυξη και κατασκευή έργων μεγάλης ισχύος. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την κατασκευή, το σχεδιασμό, την προμήθεια εξοπλισμού, την κατασκευή αλλά και τη συντήρηση ενεργειακών συστημάτων.

Διαφήμιση