Αρχική Επιχειρείν Cosmote Business Double Play: Internet χωρίς διακοπές για επιχειρήσεις

Cosmote Business Double Play: Internet χωρίς διακοπές για επιχειρήσεις

0
COSMOTE Business Always Connected

Σύνταξη: ecozen.gr

Internet χωρίς διακοπές στις επιχειρήσεις υπόσχεται η Cosmote με τα προγράμματα Cosmote Business Double Play. Τα προγράμματα παρέχουν την υπηρεσία Internet Backup  και υψηλές ταχύτητες έως 200Mbps. Επίσης, περισσότερο χρόνο ομιλίας προς κινητά και διεθνείς προορισμούς, καθώς και υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου.

Η υπηρεσία Internet Backup

Όλα τα προγράμματα Cosmote Business Double Play, με την υπηρεσία Internet Backup, δίνουν τη δυνατότητα για άμεση εφεδρική πρόσβαση στο Internet και την τηλεφωνία. Μέσω του δικτύου κινητής Cosmote. Σε περίπτωση διακοπής της σταθερής σύνδεσης, η υπηρεσία Internet Backup επιτρέπει στις επιχειρήσεις να παραμείνουν συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο. Η σύνδεση επιτυγχάνεται μέσω USB stick της υπηρεσίας, με ενσωματωμένη sim κάρτα κινητής, που βρίσκεται διαρκώς εγκατεστημένο στο router. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Όπως είναι η πρόσβαση στο Internet, η ομιλία, η ανταλλαγή email, η πρόσβαση σε cloud εφαρμογές, η διαχείριση του e-shop.

Τα Cosmote Business Double Play περιλαμβάνουν:

• Υψηλές ταχύτητες Internet έως 200Mbps, ώστε κάθε επιχείρηση να λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά, κατεβάζοντας άμεσα αρχεία, πραγματοποιώντας τηλεδιασκέψεις, κ.α..
• Σταθερή τηλεφωνία με 2.000 λεπτά προς όλα τα σταθερά. Ακόμη περισσότερο χρόνο ομιλίας, έως 1.500 λεπτά, προς κινητά Ελλάδας και προς διεθνή σταθερά και κινητά. Και απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις σε κινητά Cosmote Business.
Υπηρεσίες Τηλεφωνικού Κέντρου (smart office), χωρίς ειδικό εξοπλισμό. Προσφέρουν δωρεάν τη δυνατότητα για ηχογραφημένα μηνύματα και ανακοινώσεις, αναμονή για έως 5 κλήσεις, κ.ά.
• Επιπρόσθετα, τα Full Pack προγράμματα διαθέτουν -χωρίς επιπλέον κόστος- υπηρεσίες online παρουσίας με δωρεάν domain «.gr» ή «.eu». Φιλοξενία του website της επιχείρησής με χώρο 6GB στις σύγχρονες υποδομές της Cosmote, καθώς και στατική IP.

Τα προγράμματα Cosmote Business Double Play ξεκινάνε από 39,90 ευρώ μηνιαίως.

Cosmote Fiber: Το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα

Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα. Χάρη στη συνεχή επέκταση του δικτύου, παραμένει πρώτος σε πληθυσμιακή κάλυψη. Έχει εγκαταστήσει πάνω από το 77% των συνολικών γραμμών FTTH της χώρας. Μέσω του Cosmote Fiber, οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν εγγυημένες ταχύτητες 100 & 200 Mbps με δυνατότητα αναβάθμισης στο μέλλον σε 1Gbps. Σήμερα, πάνω από 360.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση σε 100% οπτική ίνα μέχρι το κτήριο (FTTH). Στόχος είναι να ξεπεράσουν το μισό εκατομμύριο έως το τέλος του έτους.

Διαφήμιση